2777
2789

راهنمایی که بودم مامان بابام جدا شدن 

بابام کلا ادم م..عتاد و بی مسئولیتی بود که همچی رو دود کرد

با کلی مشکلات و کمبود محبت مادرم تلاش کرد تا منو بررگ کنه پدرم یکبارم پیگیر منو زندگیم نشد هیچوقت هیچ خرجی نداد 

مادرم که ازدواج کرد پدر خوندم هزینه تحصیلم رو داد و لیسانسمو گرفتم.تو این مدت هیچ خبری از پدرم نبود

تا برای ازدواجم بهش زنگ زدم فلان روز عقدمه بیا گفت باشه ولی اونروز زنگ زدم گف شمالم با دوستام!منم عروسی دعوتش نکردم

ی چوب کبریت کمک جاهاز نکرد اصلا من هیچی از پدرم ندارم تو زندگیم

چند وقت پیش دیدم گوشیم کلی زنگ خورده زنگ زدم دیدم ایشونه گف حالم بده و فلان بیا دلم سوخت رفتم کلی هزینه دارو ازمایش اینا کردم گذشت

دکتر گفت چیزیش نیست یه انسداد روده سادس ولی چون معتاده بهش نرسیده اینطوری میکنه

گذشت دوبارو اصلا به من زنگ نزد تا عید که من مسافرت بودم مریضم و فلان گفتم نیستم و چیزیه نیس هی نرو (چون هیچ بیمه ای نکرده خودش)دوباره رفت کلی ارمایش نوشتن مرخص نمیکردنش کلی پول کارت ب کارت کردم براش

اخر سر پزشک گفت این باید مصرف کنه بعد این همه سال ترک کرده اینطوریه بهش گفتم اینجوری گفته دکتر 

پول موادشو دادم کفتم دست برداره از سرم

امروز بعد بیست روز طلبکارانه زنگ زده اره پول بده بخرم کفتم من حقوق ۳۰ام میگیرم گفت تو کفتی کفتم به من ربطی نداره خودت از اول م.عتاد بودی و..گفت اصلا دیگ مصرف نمیکنم منم گفتم بهتر گفت میمیرم گفتم نه نمیمیری قطع کردم

میدونم ۳۰ام باز زنگ میزنه

ببینید من درامد دارم اون پولم مسئله ای نیست بهش میدم ولی طببکاریشو نمیفهمم چون هیچوقت هیچکاری برای من نکرد قبل طلاق مامانم کلا نبود ما تنها بودیم همیشه عین فکر خوشگذرونی بود

تنها چیزی که داره ی خونه ۵۰متریه که سندم نداره ترسیدم اینم بفروشه کارتون خواب بشه شناسنامشو به بهونه بیمه کرفتم نتونه کاری کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس ولش کن به امان خدا  ببخشید ولی توهم مثل اون توان نه گفتن نداری  اون به مواد تو به زور ...

میترسم بعدا جلو وجدان خودم شرمنده بشم وگرنه هیچ حسی بهش ندارم بعضی وقتا ارزو مرگش رو میکنم 

چون واقعا شهرمون کوچیکه دوست ندارم ابرمو ببره بیشتر از این

درسته تنهاتون گذاشته معتاد شده ولی باباته اونم دوس نداره به کسی رو بندازه یجوری رفتار کن وظیفت نشه ولی بهش کمک کن بگو میخای بری کمپ ترک بدی کمکت میکنم نکو هزینه همه چی تقبل میکنم بگو فقط میتونم در ی حدی کمکت کنم چون منم خودمم نیاز دارم 

میترسم بعدا جلو وجدان خودم شرمنده بشم وگرنه هیچ حسی بهش ندارم بعضی وقتا ارزو مرگش رو میکنم  چو ...

جلوی وجدانت خیلی شرمنده میشی چون این پول گرفتن بیشتر و بیشتر میشه و روی اون زیاد میشه 

پشیمون میشی ‌که اینقدر هیچی نگفتی 

شمارتو عوض کن اگه میتونی از اون شهر برو 

میترسم بعدا جلو وجدان خودم شرمنده بشم وگرنه هیچ حسی بهش ندارم بعضی وقتا ارزو مرگش رو میکنم  چو ...

هرچی باباته .میدونسی پدرا بدجور نفرینشون میگیره شاید از مادر نگیره چون شیر داده ولی ازپدر بدجور میگیره یجور کمک کن آویزونت نشه الهی زود ترک کنه 

درسته تنهاتون گذاشته معتاد شده ولی باباته اونم دوس نداره به کسی رو بندازه یجوری رفتار کن وظیفت نشه و ...

من خیلی کمک کردم حتی بیشتر از توانم برای کسی که فقط منو تولید کرده هیچ کاری نکرده هیچوقت حتی خیلیا بهم کفتن موقع بدنیا اومدن من فرار کرده بود همه هزینه هارو بابا مامانم داده 

هیچوقت نبود 

ولی واقعا بریدم ازش قبلا هیچ حسی بهش نداشتم ولی الان تنفره همش

جلوی وجدانت خیلی شرمنده میشی چون این پول گرفتن بیشتر و بیشتر میشه و روی اون زیاد میشه  پشیمون ...

عزیزم من کارمند بانکم و خیلی سرشناسم همسرمم هم اداری اموزش پرورش هستن از نظر شغلی هردو شناخته شده ایم همینطور خانواده مادریم خانواده پدر خوندم هم همینطور

من جایگاهی که دارم مدیون مادرم هستم ایشون اندازه نوک سوزن بگو ی برگ آچار همراهم نبود

چه حقی ؟چه نفرینی میگیره؟اونی که الان حق به گردنشه اونه!

فقط بلد بود بریزه…

مادر من۸سال تمام جلوگیری کرد منو باردار نشه با کتک قرصاشو گرفت حاملش کرد همه میدونن که مادرم نتونه جدا بشه 

دقیقا مشکلم اینه نشینه تو مردم حرف بزنه 

البته مامانم میکه حرف بزنه مردم عقل دارن

ی پسرخاله داره بابام خیلی متشخصه میخاستم  با ایشون صحبت کردم گفتن بهتره جوابشون ده تا در میون بدی و پول نده بهش مثلا مایحناج کمک کن بکوب مرغ و برنج

عزیزم من کارمند بانکم و خیلی سرشناسم همسرمم هم اداری اموزش پرورش هستن از نظر شغلی هردو شناخته شده ای ...

دقیقا حق با توعه 

دمت مادرت گرم که تورو نجات داده 

منم میگم نده وگرنه عذاب وجدان میگیری بدی چون تمومی نداره 

منظورم این نبود ندی عذاب وجدان میگیری