2777
2789
عنوان

خواهرانه بگین ورم بینیتون بعدزایمان به حالت اول برگشت یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست

من دو سال و نیمه زایمان کردم ، بینی م بزرگ موند و ورمش نخوابید ، جوری که خودم و با عکسای قبل بارداری مقایسه میکنم تفاوتش و میفهمم ، لک های بارداریم هم نرفت 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا دیروز همه بهم گفتن بینیت خیلی گنده شده اینا خندیدن هم بیخیال عمل میکنم

اخه بینی من خیلی خوب بودمن ازعمل وایناوحشت دارم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
من دو سال و نیمه زایمان کردم ، بینی م بزرگ موند و ورمش نخوابید ، جوری که خودم و با عکسای قبل بارداری ...

وای خیلی سخته

اخه بینی من خیلی خوب بودمن ازعمل وایناوحشت دارم

مال منم خیلی عروسکیو با نمک بود یه مدت عینک زدم قوس دراورد الانم واقعا پف کرده بینیم دیگه از چشم افتاده روشم جوش های وحشتناک دراومده یعنی بنداز اشغال

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
مال منم خیلی عروسکیو با نمک بود یه مدت عینک زدم قوس دراورد الانم واقعا پف کرده بینیم دیگه از چشم افت ...

😔😔

سلام.

نه بابا من یکی زاییدم با سزارین الان سه ساله حدودن، انگار یه ادم دیگه خلق شدم. هیکلم ک نگوووو قبلش باربی بودم و همه ارزوشون بود ازسایز ۳۸ و ۵۶ کیلو شدم ۷۵ کیلو سایز نامعلوم!!!!بینیمم کوچیک بود اما یکنم بزرگ‌شد و موندگار شد.

شکمم که نگوووو مثل اینکه مجدد یه هشت ماهه باردارم. دیگه افسرده شدم.نه انچنان زیاد میخورم ن چیزی‌ فقط حرص زیاد میخورم!سایز پامم یک شماره زیاد شد. دستا و کل بدنم چاق موندن.

تو‌عروسی برادرم همههه میگفتن بارداری تبریک میگیم اینقد بالا پایین تپ بچت میفته حتی عمه های خودم فکر میکردن حاملم و‌پنهون‌میکنم!!!😪

پس برین ب ی ذره پف بینیتون شکر گزار باشین.

البته اینم اضافه کنم که حالات روحیم هم تغییر کرد‌ اصلا نه اون احساسات قبل بارداری رو دارم نه خوشحالباشو. از هرچی براحتی احساس لذت میکردم بارون و گل و هوای تمیز و‌‌‌‌....الان ناب ترینشم خوشحالم نمکنن‌ ...این ی مثال بود نگین افسرده شدم شایدم یکم باشم اما کلا حالاتم تغییر کرده حتی یجوری میشم اضلا انگار ی دردای جسمی نامعلومی هم میاد سراغم ...واقعاداز توصیفش عاجزم.شدم ی ادم دیگه والسلام

چندروزبمونه چسبه

روزا مثلا وقتی میخوای بری بیرون بکنش از رو بینیت.

شب تا صبح چند بار بزنی کافیه.اما درکل این چیزیه ک مثلا صبح آدم قراری کاری داره میخواد مماغش پفکی نباشهمیشه از شب قبل زد....

روزا مثلا وقتی میخوای بری بیرون بکنش از رو بینیت. شب تا صبح چند بار بزنی کافیه.اما درکل این چیزیه ک ...

ممنون اینوامتحان کنم شایدجواب داد

2810