2777
2789
عنوان

پسر جاریم یادگاری پدرمو شکوند 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 67 پست

من چی بگم یه جا هستیم هر روز بچش اینجا اعصابم میکنه 😐ولی اونقدر شده یاد گرفتم اجازه ندم به چیزی دست بزنه زیاد هم اذیت کنه بیرونش میکنم والله هر چیزی حدی داره باید حالیت بشه رعایت کنی😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ادما اروم متنفرم

اگ من بودم وسیله بابامو میشکوند ی کشیده میزدم زیر گوشش

خوشبحالتون ک اینقد خونسردین

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
دیگه قلبمم شکست خیلی دویش داشتم یادگاری رو😭😭😭

دیگه راشون ندیا 

اگه نمیتونی بگو من بیام جرشون بدم الانم اینقدر عصبیم دهن وا کنم به فنا میرن 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
دیگه قلبمم شکست خیلی دویش داشتم یادگاری رو😭😭😭

درکت میکنم

شکستن یادگاری خیلی بده

بی شعورا خوبه خجالت نمیکشن

خسارتشو ندادن؟

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

جاری من پسر کوچیکه ش سه سالشه میمیررررررم براش خودمم بچه ندارم خیلی دیدنشون حس خوبی میده بهم، اینجا هم غریبم هیچکس جز خانواده ی شوهرم ندارم، ولی نمیرم زیاد بیشتر میگم بیان، خب اون چه گنااااهی کرده اخه، خیلی عادت زشتیه یکی بچه دارر میشه شب و روز پلاس میشن خونه ش، خیلی لطف دارن برن دو‌ساعت بچش و نگع دارن بگن بخواب میدونیم اولشه سختته، والا توقع دارن طرف پزیرایی هم بکنه

کماندویی یه چیزی بگید قابل اجرا باشه

😂😂

خب واقعا خیلی آدم اعصابش خورد میشه

خودشو هم نزنه لاقل بچشو بگیره بزنه آدم شن

دیگه هرکی باید خودش شعور داشته باشه نیاد

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)
جالبه میزنن میشکونن خسارتش هم نمیدن؟ آدم چقدر بی فرهنگ میتونه باشه 

والان من یه پسرم قوری دوستم رو شکوند براش گرفتم 

حالا پسر همسایمون یه هواپیما بادکنکی داشت ترکوند میخام اگر جایی رفتم بگیرم 

ولی خونه مادر شوهرم اگر بگیرم ناراحت میشه نمیگیرم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

حالا ننش ب بچش تربیت هم نمیده دعواش نمیکنه ک چرا شکوندیش

خودش و ننش تا وقتی رفتار آدمیزادی پیدا نکردن تشریف نیارن خونت 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹