2777
2789
عنوان

یبوست کودک 16 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره آهن بهش میدی ؟؟؟؟اگه ایرانیه عوضش کن خارجی بده الو و روغن زیتون بنداز توی غذاش تخم شربتی و بارهنگ هم خوبه (از عطاری بگیر) یه دارو گیاهی هست به اسم فلوس از عطاری میتونی بگیری با شکر قرمز دستورش رو هم ازش بگیر خیلی خوبه .این داروهای شیمیایی بیشتر تنبلی روده میاره و به محض قطع کردن دوباره مشکلش برمیگرده

خدایا هزاران مرتبه شکرت که بزرگیت رو به من نشون دادی لطفا به دوستای منتظرم هم کمک کن
پسر منم خیلی اذیت شد دکتر هم بردم فایده زیادی نداشت از همین داروهای گیاهی استفاده کردم و قطره اهنش رو عوض کردم خوب شد یه روز تخم شربتب میدادم یه روز بارهنگ یه روز فلوس و شکر قرمز می گفتم روده اش عادت نکنه به یه دارو الحمدالله خوب شد .البته روغن زیتون رو همیشه استفاده می کنم.

خدایا هزاران مرتبه شکرت که بزرگیت رو به من نشون دادی لطفا به دوستای منتظرم هم کمک کن
میگن آب ولرم با پودر گل محمدی کعجزه میکنه اگه انجام دادی و خوب شد دعام کن خخخخ
دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده