2777
2789
عنوان

دایره لغات کودک دو ساله

547 بازدید | 8 پست
دخترم نزدیک دو سالشه احساس میکنم مثل همسن و سالاش نیست و کم حرف میزنه اشیا و اشکال و حیوانات به اسم نمیگه منم باهاش تاحالا کار نکردم دوستان راهمایی کنید لطفا
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری
بهش یاد میدم ولی نه با فلش کارت یا چیز دیگه فقط با نشان دادن شی اسمشو میگم ولی تو ذهنش نمیمونه
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم قرار نیست همه مثل هم باشن اولن نگران نشو ولی پیگیر باش یک مشورت با یک گفتار درمان بکن بعد کارت های دید اموز بگیر بعد خیلی باهاش صحبت کن حتی در مورد کارهای خانه بگو مامان داره غذا درست میکنه زیاد براش کتاب بخون التبه عزیز باز خوش به حالت که دخترت کلام داره من چی بگم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دختر من مرداد دو سالش میشه از وقتی یک روزش بود باهاش حرف میزدم وقتی داشتم عوضش میکردم میشستمش وقتی تو خونه کار میکزدم همه اینا رو براش توضیح میدادم مثلا میگفتم مامان داره پوشکتو عوض میکنه یا ببرم تو حموم یشورمت الانم هر چی ازم بپرسه چیه اسم درستشو بهش میگم مثلا امروز انبر دست و نشونم داد گفت قیچی بابا منم گفتم نه مامان اون اسمش انبردسته ,شما هم باید خودت براش همه چی و توضیح بدی مخصوصا کتاب بگیر براش بخون لازم نیست هر چی تو کتاب نوشته اونو بخونی عکساشو نشونش بده و خودت یه داستاندکه در حد فهمش باشه براش بساز