2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

مادر عزیز شما الان بدنت آزرده هست... تهوع بارداری جانکاهه واقعا... یبوست و هموروئید خیلی دردناکه.... پس انقدر خودتو سرزنش نکن

خدا این بچه رو به وجود آورده، بهش جون داده باقیشم با خداست، دست من و شما نیست

منم عزیزم مث تو همین مشکلاتو داشتم .هفته هشت یانه بارداریم بود ک جفتم امده بود پایین یه هماتوم خیییلی بزرگ پیدا کردم هزاران دکتررفتم هزاران سونو و قرص .استراحت مطلق مطلق یکی دوماه بودم دسشویی از دسشویی فرنگی استفاده میکردم ن غذا درس کردم ن کار خونه یا  ن جایی میرفتم فقط دراز دسشویی حمام .حمامم دسشویی فرنگی شوهرم میزاشت مینشستم موهاموتنمو زود مشستم میومدم .رابطه خیییلی کم.و فقط و فقط تنها چیز موثر ک بچمو نگه داشت شیاف پروژسترون خارجی فقط خارجی ن ایرانی ک بدترکنه.هر ۶ساعت استفاده کردم یماه بعد یماه هر ۸ ساعت شد تو دوماه صبح و شب ماه سوم ک خوب شد و هماتوم جذب شد و جفتم تقریبارف بالا تقریبا تا اواخر بارداریم شبی یه شیاف پروژسترون مقعدی استفاده کردم تا همچیش عالی شد الحمدلله. خیلی خونریزی من شدید بود یچیز کوچولو نمیتونستم بردارم مث بالشت .حتی بالشتم برمیداشتم خونریزی شدید میکردم  هماتومم زیادی بزرگ شد .واقعا خدا کمک کرد بچم موند..ولی تاسه ماه بعد زایمانمم از دسشویی فرنگی داعم استفاده کردم ک خییلی خوب بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی اشتهایی و حالت تهوع فقط ب خودت اسیب میزنه نه بچاون همه ی ویتامین هارو از بدن تو میگیره  درم ...

سلام عزیزم پسرتون روزی چند بار و چقد میخوردن پیدرولاکس؟

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

خواهر من ۹ ماه تمام میوفتاد رو جا دو روزی یبار سرم میزدن که از ضعف نمیره ولب خداروشکر دوتا بچه سالم داره اصلا نگران نباش برو دکتر دارو بگیر حالت بهتر میشه ایشالا بچتم به سلامتی دنیا میاد عشق میکنی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بخدا من نه ماه رو ویار شدید داشتم یعنی حین زایمانم داشتم بالامیاوردم دیگه داشتم جون میدادم مدام زیر سرم وسوزن بودم بعضی روزا همونم اثر نداشت وانقدر استفراغ میکردم که خون میاوردم بالا همش معدم بو خون مونده میداد ومثل مرده ها یه گوشه میفتادم به بچه هام به شوهرم ویار داشتم همش تو یه اتاق تاریک بودم.حالا ریسک سندرم وامنیوسنتز ونامه سقط و پنج بار سونو آنومالی وتشخیص انسداد مری و....همه اینا به کنار...

شما پس فردا بچه ت یک سرما خورددایم به خودت میگی من مادربدیم 

تقصیر شماس اشتها نداری ؟

برای اشتها هرچیزی که دوست داری بخور حتی نون خشکه شیرین شده فقط همون هرچیزی میلت میکشه تاحالت بهتر بشه

برا یبوست انجیررا بجشون روزی۵تا۱۰تابخور انجیر خوب بخر حتما 

این حالت یکم طبیعیه اما بیشتر به افسرده هامیخوری باید شوهرت و اطرافیان حمایتت کنن 

چرا خودت رو سرزنش میکنی

تقصیر تو چیه؟

منم دو ماه آخر بارداری حتی یه لقمه غذا نتونستم بخورم. ولی هیچ اتفاقی نمیفته نترس

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

عزیزم من خواهرم به شدت یبوست داشت دکتر یه نوع پماد داد بهش معذرت میخوام اینجوری مینویسم خودش پمادو میزاشت پشتش و راحت میرفت دستشویی . تو چون زور میزنی جفتت اومده پایین بجای عصه الکی اگه فکر بچتی برو از دارو خونه اون‌پمادو بگیر

عه چه باحال😕

هماتوم با شیاف و آمپول و استراحت از بین میره.

زن عموی منم داشت و تازه یکی ام قبلش سقط کرده بود ولی سر دومی هماتوم گفتن داره شیاف و آمپول می زد و استراحت مطلق بود الانم ۴ ماهشه اونم رفع شده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

این تاپیک و میخونی یادغمام میفتم

منم تا دقیقه زایمان تهوع شدید داشتم

اب میخوردم بالا میاوردم

به اصرار دکتر دمیترون میخوردم نصفی صبح و شب

اما یبس شدم شدید هردفه میرفتم دسشویی جفتم خونریزی میکرد فشارم میفتاد چشمام و بیمارستان بازمیکردم

شش دفه بچه اولم چهاردفه بچه دوم بستری شدم

عزیزم من گوجه فرنگی کیوی میخوردم کمی تاثیر داشت

امتحان کن هر روز صبح هم با آب ولرم دولیوان پر روزتو شروع کن

موفق باشی