2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

عزیزم تو نی نی داری تو دلت من یادمه روزی ک تاپیک بارداریتو زدی چقدر خوشحال بودی 

به این فکر کن دخترتو سالم بغل میگیری 

اصلا این دردا رو زیاد بزرگ نکن 

میدونم بارداری و هورموناتم اذیتت میکنه اما تحمل کن قوی باش دستتو بزار رو شکمت مدام با دخترت از بدنیا اومدنش برنامه هایی ک براش داری تا خوشبختش کنی بگو از لباساییی یا وسایلی ک میخوای براش بخری کتابای تربیتی بخر بخون

خدایا دستمو بگیر….🖤
منم تا ۹ ماه سر دخترم ویار داشتم اوه الان یادم میوفته عوق م میگیره بعد دکترم میگفت ویار داشتن نشانه ...

وای احتمالا منم همینم

گلوم همه زخم شده ازبس بالا اوردم

واقعا نشونه خوبیه؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو نی نی داری تو دلت من یادمه روزی ک تاپیک بارداریتو زدی چقدر خوشحال بودی  به این فکر کن ...

فدای قلب مهربونت اجی جونم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
همین امپول رو میزدم گلم دیگ نمیزنم همین یبوست میاره

ببین باور کن بد ویارتر از من تو دنیا نبوده از روزی باردار میشم تا روز زایمان حالم بده و گاهی روزی ۸ بار بالا میارم …

سر بچه دوم اندانسترون مصرف کردم هم خودم یبوست و مشکلات روده و همورویید پیدا کردم و هم دخترم از همون نوزادی مشکل روده و یبوست 

اصلا استفاده نکن ، خوب خوب میشی 

چون اثر آنچنانی هم نداره ، الکیه 

بجاش زنجبیل  و امتحان کن عزیزم 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

ایشالا همه چیز درست میشه امیدت به خدا باشه مامانم وقتی منو حامله بود دکتر گفت من مشکل دارم و داشتن میرفتم برای سقط من و الان من ۱۸ سالمه امیدت به خدا باشه و روحیتو تقویت کن آهنگ های شاد گوش بده خودتو سرگرم کن

ببین باور کن بد ویارتر از من تو دنیا نبوده از روزی باردار میشم تا روز زایمان حالم بده و گاهی روزی ۸ ...

وای منم مثل خودتم

اوایل بارداری ک هر روز زیر سرم بودم

فشارم میفتاد رو ۶

سلام عزیزم من فقط چن صفحه اول رو چن روز پیش خوندم الان حالت چطوره نی نی خوبه؟

قربونت برم شکر خدا بهترم قشنگم

وای احتمالا منم همینم گلوم همه زخم شده ازبس بالا اوردم واقعا نشونه خوبیه؟

دکتر من می‌گفت خوبه 

من رفتم زایمان شوهرم کل خونه رو سابیده بود

میگفت همه جا رو شکوفه زدی و رفتی🤣🤣🤣به خودت برس میگذره این‌روزا

لیمو یا خیار یا هر چی که حالت رو بهتر میکنه بو کن

وعده های متعدد و سبک غذا بخور چند ماهته؟

ایشالا همه چیز درست میشه امیدت به خدا باشه مامانم وقتی منو حامله بود دکتر گفت من مشکل دارم و داشتن م ...

قربونت عشقم

انشاالله سالم و سلامت دنیا میاد غصه نخور بعدا که دنیا اومدن این گریه هات رو بچه اثر منفی میذاره و خدایی نکرده گرفتار کولیک میشید یکی یکی مشکلاتتو برطرف کن دیگه همسون درمانهای ساده ای دارن

افرین الان نزدم امپول زیاد بالا میارم گلاب ب روتون ولی حداقل از یبوست بهتره ادم باید یکیشو تحمل کن ...

اره عزیزم فقط تا میتونی استراحت کن آرامش داشته باش همین خیلی زود میگذره

وای احتمالا منم همینم گلوم همه زخم شده ازبس بالا اوردم واقعا نشونه خوبیه؟

واقعا بسیار بچه باهوش و زیبا میشه ! 

ویار نشونه سلامت جنین هست 😅

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
دکتر من می‌گفت خوبه  من رفتم زایمان شوهرم کل خونه رو سابیده بود میگفت همه جا رو شکوفه زدی و ر ...

فردا میرم تو ۱۶عزیزم

متاسفانه هیچی حالمو خوب نمیکنه

اب  هم تازگیا میخورم میارم بالا.چون قرص و امپول ضد تهوع گذاشتم کنار کلا

واقعا بسیار بچه باهوش و زیبا میشه !  ویار نشونه سلامت جنین هست 😅

ای خدا پس قراره خیلی زیبا بشه این توله ی ما🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣