2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست
چ کنم گفت استراحت مطلق

خوب برو خونه مامانت یا خواهر یا هر جا ،تنها نمون خونه .من اونقدر اوضاع روحیم بد بود ،مامانم و دامادمون اومدن منو بردن شهرمون.کلا تو بارداری ادم حساس میشه ولی باید مدیریت کنی نشه افسردگی ،خودت به کنار بعدا دودش تو چشم همین کوچولویی میره که اینقدر داری غصه ش رو میخوری

غصه نخور عزیزم الان قرآن دستم بودبرات استخاره گرفتم خیلی خوب بود 

فدات مرسی عزیزدلم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه این علائمتو منم داشتم بخاطر تهوع بالا دمیترون میخوردم و یبوست بدجور شده بودم از شدت زور زدن جفت پایین اومده بود تا اینکه دکتر برام متوکل پرامید داد برا تهوعم گفت دمیترون باعث یبوستت شده تا قرصم عوض کردم یبوستم حل شد

یه صلوات میفرستی بر آرامشم و اینکه نی نیم سالم بیاد بغلم  
ببین من دوبار زایمان کردم...اوایل حاملگی هردو ‌.ویارای شدید در حد بستری شدن تو بیمارستان داشتم..هنش ...

برا امضات صلوات فرستادم⚘

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خانما من ۲۶این ماه موعدمه یه اشتباهی کردم الان میترسم چیکار کنم ؟  امشب نمی‌دونم چی خوردم ...

تا خدا نخواد چیزی نمیشه نگران نباش و منفی جذب نکن 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
بهم داده ازبس تهوع دارم هر روز امپول میزنم تاثیر اون امپوله ک انقدر یبوست دارم😭😭😭 نمیدونم بزنم ...

اون شکلی که گفتم با بسم الله انجام بده اصلا نترس یا به همسرت بگو کمکت کنه  خوب میشی خواهر من اینطوری شد مامانم براش اینکار و کرد خوب خوب شد

خواهرا ممنونم از همتون 

امشب من هم دعا کنید😭

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
میخوای چیکار😂😂😂 دختره

اخه یه نفرومیشناسم همینجوریه همه حالتاش وحامله س خواستم حدس بزنم بچش چی میشه😬😬😬

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
نه عزیزم نگران نباش 

آخه گوگل نوشته ممکنه نقص عضو یا سقط ایجاد کنه داروی گروه xهست نمی‌دونم که من اصلا دارم دیوانه میشم اگه الان بار دار باشم چیزیش نشه 😭

لطفاً برای باردار شدنم صلوات بفرستید 
اون شکلی که گفتم با بسم الله انجام بده اصلا نترس یا به همسرت بگو کمکت کنه  خوب میشی خواهر من ای ...

یعنی روده میره داخل

وای من میترسم

دکتر نیاز نداره؟

عزیزم با دکترت مشورت کن ببین میتونی شیاف گلیسیرین بزنی یه مدت از دست یبوست راحت شی.منم تو بارداری مث ...

روزی دوتا شیاف گلیسیرین میزنم

این شیاف همه رو اسهال مبکنه

رو من بدبخت تاثیر نداره

آخه گوگل نوشته ممکنه نقص عضو یا سقط ایجاد کنه داروی گروه xهست نمی‌دونم که من اصلا دارم دیوانه میشم ا ...

به خدا توکل کن 

چیزی نمیشه 

باور کن 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤