2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست
از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

هفته چندم بارداری بودی؟

اگه تاقبل از ۱۶هفته باشی هنوز وقت سرکلاژ کردن داری

بین ۱۲ تا ۱۶هفته سرکلاژ میکنن

و طول سرویکست چنده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو سرزنش نکن منم تازه اول بارداریمه نه شام تونستم بخورم نه یه تیکه نون

تهوع و یبوست و نفخ شب کشتم

الانم باید برم سرکار پوستم کنده شه 

قوی باش همه زنان باردار مشکلات دارن

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

من چند روز پیش جنین ۵ ماهم رو از دست دادم😥

تفنگ‌های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده‌اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگ‌ها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتاب‌های زیادی می‌خواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می‌پندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !یه جمله معروف هست که میگه:"آدم رو اگه بندازی تو دریا ماهی میشه؛و اگه بندازی تو بیابون مار میشه..."آدمها عادت میکنن؛یکی به بدبختی، یکی به تنهایی...پس سعی کنید به چیزای خوب عادت کنید وگرنه خیلی چیزارو از دست میدین!
بهم داده ازبس تهوع دارم هر روز امپول میزنم تاثیر اون امپوله ک انقدر یبوست دارم😭😭😭 نمیدونم بزنم ...

منم این روزا رو گذروندم روزای خیلی سختی هست درکت میکنم من از 9 ماه بارداری فکر کنم 8 ماهش رو توی بیمارستان بستری بودم به خاطر تهوع شدید و البته استراحت مطلق هم شدم من و بچه ام با سرم زنده موندیم هیچی نمیتونستم بخورم خیلی روزای بدی بود هر دارو و قرص و آمپولی بهم میزدن فایده ای نداشت هر چیز طب سنتی میخوردم بیفایده بود ولی خوب خداروشکر به خیر گذشت و من و بچه هردو سالم بودیم و پسرم وزن تولدش هم عالی بود دکتر خیلی تعجب میکرد که بچه اینقدر خوب وزن میگیره ولی من از اول تا آخر بارداری کاهش وزن داشتم الان پسرم 9 سالشه 

البته اکثرا فقط تا 4 ماه بارداری حالت تهوع دارن و بعدش دیگه خوب خوب میشن انشاالله تو هم جزو اون دسته باشی و توی 4 ماه حالت تهوع ات خوب بشه  واسه یبوست هم هیچی بهتر از لاکسی ژل نبود هر روز چندبار باید میخوردم روغن زیتون هم میخوردم اگر یک روز نمیخوردم یبوست شدید میگرفتم تازه با خوردن اینها هم شکمم با همون یبوست کار میکرد ولی خوب به هرحال کار میکرد اگر یک روز نمیخوردم تا یه هفته شکمم کار نمیکرد خیلی روزای بدی بود 

نگران نباش فقط خیلی مراقب خودت باش همش برو دکتر و بیمارستان بستری شو تا خیالت راحت باشه من دیگه آخرا پول نداشتیم میرفتم یه بیمارستان دولتی توی یه شهر نزدیک که دکترم اونجا کار میکرد بستری میشدم ولی واسه زایمان بیمارستان خصوصی رفتم

انشاالله خودت و دختر گلت سالم باشین و صحیح و سالم به دنیاش بیاری و به شادی توی بغلت بگیریش 

از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

با مشورت پزشک اگه براتون اشکالی نداره توی آب ولرم بنشینین باعث میشه این مشکل حل بشه البته میگم با توجه به شرایطتون حتما حتما با پزشک قبلش مشورت کنین

استارتر شرایط الانت مثل منه، من هفته 9 هستم، یبوست بسیار شدید دارم، هماتومم دارم، حالت تهوع ندارم ولی بی اشتهام، همه اینا به کنار بارداری قبلیم سقط شد

برای حالت تهوع چیزای خشک بخور، مثل این بیسکوئیت کراکر نمکی

برای یبوست من هرررررچیو بگی تست کردم از درمانهای خونگی بگیر تا شیمیایی، که فقط پودر پیدرولاکس روم جواب داد

البته دکتر پیشنهادش کپسول پرودایجست بود که جواب نداد روم

شرایطت بدنیت دست خودت نیست، پس نشین الکی خودتو سرزنش نکن