2777
2789

آرزوم اینه‌ مشکلاتی ک نمیزارن منو سعیدم بهم برسیم از بین بره

و تو سال اینده ب عقدسعیدم در بیام و

این مهم ترین ارزومه 

هرچند با بعضی دعاهاتون تو این دوسال چندتا ازمشکلات حل شده ماچ بهتون💝🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از سلامتی امام‌ زمان و سلامتی و عاقبت بخیری همه ی انسان ها🤲🏻

قبولی تو رشته مدنظرم🤍 

و اینکه از یکی خوشم اومده نمیدونم به صلاحمه یا نه🥲،قسمت همیم یا نه...هرچی که هست امیدوارم اگر به صلاحمه مهرم به دلش بیوفته و اگر نیست زودی فراموشش کنم🤍.

التماس دعا عزیزان

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

واقعا تو مشکلات مالی بدی هستم

بسیار مقروضم

تو دو راهی بدی هستم

خیلیا بهم ظلم میکنن

اذیتم میکنن

هرکسی پستمو دید ممنون میشم برای حل مشکلم صلوات بفرسته

و لایکم کنه منم واسش صلوات میفرستم❤

سال دیگه اگه کسی پستمو دید ممنون میشم ریپلایم کنه یادم بیوفته ببینم چه تغییری کرده زندگیم

مچکرم❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

انشاللهالان چند سالشونه؟؟

مادرم سرطان بدخیم داشت نای ک به ریه ش زد دکتر گفت یه درصد هم احتمال خوب شدنش نیست ۶۰ سالش خداروشکر با چند جلسه شیمی درمانی توده پاک شد الان داره قرص مصرف میکنه

مادرم سرطان بدخیم داشت نای ک به ریه ش زد دکتر گفت یه درصد هم احتمال خوب شدنش نیست ۶۰ سالش خداروشکر ب ...

آخییییی خدارو شکررررر

خدا همه مادرا رو حفظ کنه، انشالله ۱۲۰ ساله بشن، ۸۰ هم کمه آخه 🥺

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
آخییییی خدارو شکرررررخدا همه مادرا رو حفظ کنه، انشالله ۱۲۰ ساله بشن، ۸۰ هم کمه آخه 🥺

احه من فکر مبکردم به یکسال هم نمیکشه ۲۰ سال هم ارزو بود 

انشالا ک هر چی از خدا میخوای بهت بده  و سایه پدرو مادرتون بالا سرتون باشه 

ب عشقم برسم تا عمر دارم شبای قدر احیا بمونم و دعا و قران بخونم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
آخییییی خدارو شکرررررخدا همه مادرا رو حفظ کنه، انشالله ۱۲۰ ساله بشن، ۸۰ هم کمه آخه 🥺

برات ۵حمد خوندم

ان شاء الله مشکلت ختم بخیر شه

الهی آمین

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

برات ۵حمد خوندمان شاء الله مشکلت ختم بخیر شهالهی آمین

مرسی عزیزم ممنون

انشالله هیچوقت غم نداشته باشی

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم