2777
2789
این اسمش علی بوده باشه  شوهره ذاتش خرابه هرز میپره اونو چه کنیم

آره واسه اون باید یه فکر اساسی کنه...

البته در واقع باید واسه خودش یه فکر اساسی کنه. نجات بده زندگیشو

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظرت اشتباه کردم

اره ..خب به نظرم درست نیس ..شوهرتم ک گف شک داری بهم 

یجور شکاکیتو ایجاد ناراحتی و کینه 

نظرم بر اینه 

بستگی به رفتار شوهرت داره دیگ .من شوهرم حساس خیلی زود میریزه به خم۵ و قابل تحمل نیس براش

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
شرمنده اگه لایک کنن مگه چی میشه؟ من تازه عضو شدم

لایک مشکلی نداره...چون نظر اکثرا باهام یکی بود صد نفر لایکم کرده بودن نمیتونستم ریپلای هارو ببینم

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
با اجازه اسی دیروز با یه سیمکارت جدید ب شوهرم پیام دادم اولش پا داد و دوست شد بعد ک به عنوان دوست د ...

اينم عاقبت امتحان كردن اقايون هست 

بعضي وقتا هم ميگن ميدونستم تويي برا همين چت كردم ولي اخرش همينه ك طلبكار ميشن و قهر ميكنن و ميگن بمن اعتماد نداري

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

استارتر جان 

عكس از پياماي شوهرت ديگه نذار من ديدم اون يكي تاپيكت بقيه رفته بودن پيام داده بودن ب زنه و اين برات بد ميشه عكس شوهرتم نذار .. ميدوني چند نفر علاوه بر اوناي ك تو تاپيكت مشاركت ميكنن انلاين هستن و حتي كسي ك عضو هم نباشه ميبينه.. ب كسي اينجا اعتماد نكن اطلاعاتي نده بعدا پشيمون ميشي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خب حالا چ غلطی بکنم

هيچي ديگه چ ميشه كرد

اينكارا خوب نيست وقتي نميدوني بعدش تصميمت چيه

يكي ميره سراغ امتحان كردن ك مصمم هست بعد از جواب دادن شوهرش حتما ازش جدا ميشه

حالا اين جواب دادناش نه ارزش بهم خوردن زندگي رو داره نه كار خاصي ازت بر مياد

ديگه حداقل نرو منت كشي ...خودش بايد از كارش پشيمون بشه

2810