2777
2789
عنوان

مامانا خیلی به راهنماییتون نیاز دارم دریغ نکنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 38 پست
وقتی اب جوش اومد کم کنین شعله رو کم کنین اما از جوش نیوفته. تقریبا ٣ ساعت باید بجوشه
دوستان عزیز با پرداخت ماهانه ٣٠ هزارتومن خودتون رو بیمه کنین و حقوق بازنشستگی بگیرین. مشهد ٣٧٢٣٢٥٥١

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شماره میزارم الان بهم پیام بده بعدش مبحث تعطیل کن خودم راهکار زیاد دارم بهت میدم تو وایبر.اوکی؟؟؟
خدایاااا به لطفت و حکمتت ایمان داشتم خداروشکر دوباره منو مامان کردی.*پسرم عاشقتم*
مرسی از توضیحت عزیزم حتما امتحان میکنم، نازنین جون پسرمم بردم دکتر اما میگه کمبود وزن نداره هیچ دارویی ام نداد اما ظاهرا لاغر به نظر میرسه بخصوص تازگی که درست غذا نمیخوره
دیباجان اینو خونده بودم عزیزم یک اینکه خیلی زیاده به همه جاش نرسیدم، بعدم راه حل مهمش این بود که سه ساعت بچه گشنه بمونه که اینم اجرا کردم پسرم اگه نخواد هر چقدرم گشنه بمونه نمیخوره، بازم از کمکت ممنون
بعد غذا بهش شیر بده احتمالا هنوز جز عاشقان شیر هست سعی کن تنوع بدی به غذا برای یه مدت امتحانی غذای کمی بریز توی ظرف بزار جلوش بازی بازی خودتم بهش غذا بده دعوا نکن اگه نخورد تنقلات و بستنی کمتر کن دوستم شیر دیگه الان واسش وعده کمکی محسوب میشه کم کم با غذای اصلی جانشینش کن عزیزم
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...