2777
2789

یک عالمه ماهیتابه و قابلمه خراب دارم .

از یک طرف پول ندارم بخوام نو بخرم 

از یک طرف میگن موادش سرطان زای نمیدونم راست میگن یا نه .تازه دوسال پیش یک دست خریدم الان دارن خراب میشن .با اینکه خیلی هم مواظبم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نده،قابلمه هام بعضی هاشون تاب برداشته بعد خیلی زودم خراب میشه من پشیمون شدم

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱

آره،عالی شد،میگن سرطان زا هست ولی لااقل از کهنه ای که خراش برداشته موادش بهتر هست،در ضمن به قول خود مغازه دار اینا رو که دستی بازسازی نمیکنن،میره کارخانه و همون روالی روی ظروف انجام میشه که روی ظروف نو،حتما بازسازی کن هم چدن ها و هم تفلون ها رو،اگر مسی هم داری که از قدیم الایام مس رو میدادن سفید بشه که اون اصلا حرفی توش نیست

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

بفروش روحی بخر فقط یه دونه تفلون بگیر برای مبادا

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خب ته دیگاش خوب در نمیاد مثل تفلون  شما دادی ؟

اره من فروختم روحی برداشتم یه دست گرانیتم  دارم دیر تر خراب میشن چدن هام کلا رد کردم رفت ارزش نداره 

یه بار دادم ترمیم زود خراب شد اصلا نمیشد استفاده کنی  

عه واقعا

اره شیر جوش تاب برداشت درش بسته نمیشه ،یک قابلمه سایز ۲۰ دادم اونم درش کیپ نمیشه الان خوب برنج هام دم نمیکشه

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
آره،عالی شد،میگن سرطان زا هست ولی لااقل از کهنه ای که خراش برداشته موادش بهتر هست،در ضمن به قول خود ...

اره مغازه دار به من همینا رو گفت .

گفتم فعلا دوتا ماهیتابه بدم درست کنن ببینم چه جوری میشه 

تا بعد بقیشو هم بدم اگه راضی بودم