جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اصلا نده،قابلمه هام بعضی هاشون تاب برداشته بعد خیلی زودم خراب میشه من پشیمون شدم
اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀 ا انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱 جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃 ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمانبشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
آره،عالی شد،میگن سرطان زا هست ولی لااقل از کهنه ای که خراش برداشته موادش بهتر هست،در ضمن به قول خود مغازه دار اینا رو که دستی بازسازی نمیکنن،میره کارخانه و همون روالی روی ظروف انجام میشه که روی ظروف نو،حتما بازسازی کن هم چدن ها و هم تفلون ها رو،اگر مسی هم داری که از قدیم الایام مس رو میدادن سفید بشه که اون اصلا حرفی توش نیست
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀 ا انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱 جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃 ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمانبشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱