2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 316376 بازدید | 21332 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاموا جون راستی دنا پلاس اتومات اپشنال چرا رنگ نقره ای تیتانیوم نداره؟؟واسه تحویلی های جدید این رنگ ...

بعضی وقتاتوبروشورانتخاب رنگ دارن بعضی وقتانه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جون سلام ببخشید بازم مزاحم شدممیگم اگه قسمت فاکتور واسمون تیک بخوره و سبز رنگ بشه خودمون میتون ...

بعدپیامکی میفرستن میتونیدبریدتهران قبلش نه عزیزم. 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بعد از سبز شدن تیک فاکتور پیامک واسمون میاد؟؟

بعدپلاک شدن براتون میاد

سلام کاموا جون میشه برام بپرسین اطلس تکمیل وجه مهر بوده کی میدن من هرموقع زنگ زدم گفت ماه بعد

سلام میپرسم تاکی فرستادن اطلس رو

سلام میپرسم تاکی فرستادن اطلس رو

تماس گرفتم امروز گفت تا ۵شهریور فرستادیم .شما ۲۵مهری.

چجوری من ۲۵مهرم من ۱۷مهر تکمیل وجه کردم.

بنده خدا اپراتور گفت تااخر این ماه گفتم اخر دی یا اول بهمن گفت یااخر دی یا اول بهمن.

به نظرت کی میشه

تماس گرفتم امروز گفت تا ۵شهریور فرستادیم .شما ۲۵مهری.چجوری من ۲۵مهرم من ۱۷مهر تکمیل وجه کردم.بنده خد ...

عزیزم شما۱۷تکیل وجه کردی امااونا پروندتو۲۵ثبت کردن چشم فردامیپرسم