2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 316056 بازدید | 21316 پست
گفت ک بیست درصدشومیدین بقیشم قسطی

زنگ زدم همسرم الان گفت اون دلش براشمانسوخته هربیمه بفروشه پورسانتشومیگیره کمبودپلاکو امروزاخرین مهلتواینارومیگه که تحریکت کنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جان ولی دفتر خونه میگه واسه فروش حواله باید شماره قرارداد بدید!بعد اولین واریزی قرارداد میدن؟ک ...

وقتی پول واریزکنیدیکی دوروزبعد میتونیدبریدهمون نمایندگی انتخاب کردی برگه قراردادتوبگیری   اصلابگوبیابریم ببینیم میشه تونمایندگی پول واریزکنم شمارشودرلحظه بهت بدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگوالان من قراردادی نبستم که شماره بدمت فقط شماره پذیرش پیامک شده پول واریزبشه بعدبرم قراردادوبگیرم

شماره پذیرش پیامک کجاست گلم؟داخل اون پیامکیه که اومده؟بعد فروش حواله باید برم از نمایندگی که انتخاب میکنم برگه قرارداد بگیرم

شماره پذیرش پیامک کجاست گلم؟داخل اون پیامکیه که اومده؟بعد فروش حواله باید برم از نمایندگی که انتخاب ...

بله اگرتوپیامکت شماره پذیرش نبود  دگه بایدقسمت پروفایلت بری که هیچ شماره ای نمیخواد 

اخه هنوز نمایندگی انتخاب نکردیم که

الان خودت بروتوسایت مراحلشوبرو

عزیزببین بیمه یکساله هست ومثلاشماامروزبحساب بریزیدتاسال دگه اینموقع اعتبارداره وبایدماشین وپلاکی باش ...

خب بااین حساب الان بقول شما ن پلاکی هست نه ماشینی ما پول بریزیم چیو می‌خوان بیمه کنن؟

زنگ زدم همسرم الان گفت اون دلش براشمانسوخته هربیمه بفروشه پورسانتشومیگیره کمبودپلاکو امروزاخرین مهلت ...

وای ممنون خدا خیرت بده برات آیت‌الکرسی میخونم

حالا بااین اوصاف بزنیم امروز یانه؟

وای ممنون خدا خیرت بده برات آیت‌الکرسی میخونمحالا بااین اوصاف بزنیم امروز یانه؟

اگرداری بریزچون ممکنه موقع تحویل ماشینت تخفیف نذارن