2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314765 بازدید | 21226 پست
مرسی جانممن به تاریخی که تو پروفایلم زده اعتماد کنم یا ۹۰روز کاری؟

بنظرم نه😀حالاصبح زنگ زدم پرسیدم  وضع تحویل دنابورسیاچطوره گفت تاخیرندارن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام کاموا جان بالاخره برای منم پیامک اومد میگم الان بعداز دعوت نامه معمولا چندوقت بعدش ماشینو تحویل ...

]

سلام عزیزم شما سایپا ثبت نام کرده بودید کی پیامک اومد برای خواهرم پیامک اومده شاهین دستی گفت یه موقع از جعلی ها نباشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
یه کاربرگفت ازپول برام بپرس لطفاپستم دیدی ریپلاکن

سلام کاموا جان شما خبر داری این پیامک که برای شاهین دستی اومده درسته یا نه خواهرم پارسال ثبت نام کرده بود اولویت زمستون بود براش پیامک اومده گفت یه موقع جعلی نباشه 

سلام کاموا جان شما خبر داری این پیامک که برای شاهین دستی اومده درسته یا نه خواهرم پارسال ثبت نام کرد ...

سلام عزیزم درسته جعلی نیست برای اطمینان میتونن برن سایت سایپاواگرپول دارن زودترواریزکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزم درسته جعلی نیست برای اطمینان میتونن برن سایت سایپاواگرپول دارن زودترواریزکنن

خیلی ممنون که جواب دادین اره خیلی وقت منتظر هستن 

عزیزم رفتید دفتر پرسیدید برا سود تاخیر

سلام وای اینقدرفکرکردم کاربریتویادم نمیومد🫣اره گفتم کی میادچرااینقدرطولش میدیدگفت میادتونوبته گفتم تااخرماه میدیدگفت انشالله

خیلی ممنون که جواب دادین اره خیلی وقت منتظر هستن

بگوزودترواریزکن موعودتحویلتم زودتربشه

بگوزودترواریزکن موعودتحویلتم زودتربشه

کاموا جان نمیدونم چرا نمیتونم ورود کنم به سایت ایران خودرو برای ثبتنام همش میزنه ساختارکلمه عبور صحیح نمیباشد 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
کاموا جان نمیدونم چرا نمیتونم ورود کنم به سایت ایران خودرو برای ثبتنام همش میزنه ساختارکلمه عبور صحی ...

این سایت میری