2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314525 بازدید | 21209 پست
کاموا الان زنگ زدم به همون نمایندگی که انتخاب کردم گفت همون اوکیه پرینت بگیر بیار

پس ببر خودشون درستش میکنن  یه مبلغی فکرکنم اضافه میگیرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاموا الان زنگ زدم به همون نمایندگی که انتخاب کردم گفت همون اوکیه پرینت بگیر بیار

40تومن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پس ببر خودشون درستش میکنن یه مبلغی فکرکنم اضافه میگیرن

خب پس 

مرسی عزیزم.

کاموا من کلی سوال دارم تا وقتی ماشینو تحویل بگیرم میخوام اذیتت کنم 🫢

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
خب پس مرسی عزیزم.کاموا من کلی سوال دارم تا وقتی ماشینو تحویل بگیرم میخوام اذیتت کنم 🫢

راحت باش عزیزم من دیشب مهمون زیادداشتم نخوابیدم الان یه ذره مغزم ارورمیده 😀😀

راحت باش عزیزم من دیشب مهمون زیادداشتم نخوابیدم الان یه ذره مغزم ارورمیده 😀😀

پس حسابی خوش گذروندید

سوالامو به مرور میپرسم 🫢

فعلا سوالی ندارم جز اینکه ماشینم رو کدوم حالت قرار بگیره بعدش زودی میدن بهم؟

فاکتور؟  تخصیص پلاک؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
پس حسابی خوش گذروندیدسوالامو به مرور میپرسم 🫢فعلا سوالی ندارم جز اینکه ماشینم رو کدوم حالت قرار بگی ...

قربونت اینقدرشلوغ شدمن همش بدوبدوداشتم  

فاکتور بشه راحتی دگه 

به نظرت احتمال داره این سری اولویت بندی باشه و قرعه کشی نباشه؟؟

گفتن قرعه هست

خسته نباشی واقعا مهمونداری اونم تو مناسبتا سختهاهان پس منتظر فاکتورش بمونم

اره به امیدخدا

سلام ناز ثبتنام طرح مادران كي شرو ميشه جا نمونم 

سرم شلوغه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
کامواجان برای ثبت نام خودروحتمن بایدکدسخاروداشته باشیم مااولین بارمونه میخوایم ثبت نام کنیم

نه عزیزم فعلانمیخوادسخابرای شمالازم نیست

نه عزیزم فعلانمیخوادسخابرای شمالازم نیست

كاموا جون من طرح مادرانم ثبتنام كي شرو ميشه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی