2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314765 بازدید | 21226 پست
کاموا جون سلام ایران خودرو ثبت نام گذاشته؟

اره گلم بخشنامشوصحفه قبلی یاقبلترگذاشتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشینو تحویل گرفتیم تو میز خدمت هم فاکتور ماشین زده شده

توفاکتورمبلغ دیرکردزده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
توفاکتورمبلغ دیرکردزده؟

من شاهین تحویل زمستان امسال بودم اما الان بعد ۲ سال پیش فروش گذاشته و تحویل بعد شهریور سال بعده. مصرفه بنظرت بگیریم؟مسخره کردن خودشون رو خدا نگذره ازشون

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
سلام. شما ماشین انتخابیتون تو سامانه یکپارچه دنا توربو دنده بود ؟

سلام دنا دستی بود که الان شده دنا شش سرعته ارتقایافته

اما توربو نیست

شما کدوم فصل بودی؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
سلام دنا دستی بود که الان شده دنا شش سرعته ارتقایافتهاما توربو نیستشما کدوم فصل بودی؟

من پاییز بودم ۱۱ آبان دعوتنامه اومد ۱۴ آبان کل پولو دادم ۱۴ آذر تحویل گرفتم ولی ۶ سرعته ندادن ارتقا یافته یا به اصطلاح نمایشگاهیا بورسی 

من پاییز بودم ۱۱ آبان دعوتنامه اومد ۱۴ آبان کل پولو دادم ۱۴ آذر تحویل گرفتم ولی ۶ سرعته ندادن ارتقا ...

بسلامتی مبارک باشه

ببین بورسی با ارتقایافته فرق میکنه

تو این عکس هم مشخصه

شما اون ارزونتره رو پول ریختی که اونموقع ۵۴۰ بود؟

چون انگار واسه بعضی متقاضیای پاییز دنا معمولی هم فرستاده بودن

بسلامتی مبارک باشهببین بورسی با ارتقایافته فرق میکنهتو این عکس هم مشخصهشما اون ارزونتره رو پول ریختی ...

ممنون بله حدود ۵۴۰ ریختم موقع انتخاب ماشین دنا پلاس معمولی انتخاب کرده بودم فکر کردم شش سرعته میدن اما دعوتنامه بورسی اومد.

ممنون بله حدود ۵۴۰ ریختم موقع انتخاب ماشین دنا پلاس معمولی انتخاب کرده بودم فکر کردم شش سرعته میدن ا ...

اره اینم شگرد جدیدشونه 

باید ۶سرعته میدادن که اون موقع ۵۶۰ اینطورا بود

گویا تو متقاضیای پاییز به یه سری بورسی دادن و به یه سری ۶سرعته