2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314961 بازدید | 21246 پست
سلام اگرتاخیرنباشه باشه دی امافکرکنم باتاخیربفرستن چون میخوان باقیمت جدیدباشه

کامواجان سایپاساینامیزاره فروش فوری؟شنیدم میگن تااخرسال سایپاساینانمیزاره تولیدش ضرره براشون درسته این خبر؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامواجان سایپاساینامیزاره فروش فوری؟شنیدم میگن تااخرسال سایپاساینانمیزاره تولیدش ضرره براشون درسته ا ...

نشنیدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
البته کوییک جی ایکس هم میگن تااخرسال فروش فوری نمیزارن یعنی راسته این خبر؟😞

اگرمتوجه شدم میزارم تااخراذریه ثبت نام داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اگرمتوجه شدم میزارم تااخراذریه ثبت نام داره

یکی توسایپابهم گفت امسال شرکت سایناوکوییک فورش فوری نمیزاره چون ضرره براش تولیدشون گفتم خدایااین همه افزایش قیمت دادن بازم میگن ضرره و..😞😞

یکی توسایپابهم گفت امسال شرکت سایناوکوییک فورش فوری نمیزاره چون ضرره براش تولیدشون گفتم خدایااین همه ...

باورنکن

سلام کاموا جونمیگم شما خبر داری دور بعد ثبت نام بهمن موتور و ایران خودرو کی هست

من برا بهمن موتور ثبت نام کرده بودم نتیجه دو روزه اومده برا منو زده در حال بررسی یعنی چی؟

قبلی که ثبت نام کرده بودم زده برنده نشدید ولی اینو زده در حال بررسی شما میدونید؟

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام کاموا جونمیگم شما خبر داری دور بعد ثبت نام بهمن موتور و ایران خودرو کی هست

سلام گلم الان کرمان داره  اون دوتانپرسیدم

شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد

🔹بر اساس اطلاعیه فروش منتشر شده خودروی های جک J4 ، پیکاپ کی ام سی T9 و بک X3 پرو  به صورت نقدی و اقساطی عرضه می شود

🔹متقاضیان می توانند از روز  سه شنبه 13 آذرماه لغایت روز جمعه 30 آذر ماه با مراجعه به سایت فروش کرمان موتور نسبت به ثبت نام اقدام نمایند

من برا بهمن موتور ثبت نام کرده بودم نتیجه دو روزه اومده برا منو زده در حال بررسی یعنی چی؟قبلی که ثبت ...

مادرانی؟

طرح مادران ولی دیدم اولش فک کردم نیست عادی ثبت نام کردم.

حتمادرحال بررسی مدارکت هستن