2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302517 بازدید | 20407 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم میگم کلااین چندوقت هرچی گذاشت به دوساعت نکشیدوتموم شدظرفیتش

سایپاچندروزه گذاشته هنوزهست گلم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

سلام دوستان 

شبتون بخیر

خبری از ثبت نام دور جدید ایران خودرو نیست؟

بنظرتون ماشینای سایپا در حد ایران خودرو هستن؟چ ماشینیش خوبه؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
سلام دوستان شبتون بخیرخبری از ثبت نام دور جدید ایران خودرو نیست؟بنظرتون ماشینای سایپا در حد ایران خو ...

سلام بنظرم فقط شاهین خوبه تو ماشینای سایپا

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
سلام بنظرم فقط شاهین خوبه تو ماشینای سایپا

مرسی عزیزم

بنظر شما شاهین دنده ای اتومات از پارس تیوفاو بهتره؟

قیمت کارخونشون تقریبا نزدیک به هم هست،،ولی امیدی ندارم ایران خودرو دیگه قرعه بذاره یا اسمم در بیاد

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
مرسی عزیزمبنظر شما شاهین دنده ای اتومات از پارس تیوفاو بهتره؟قیمت کارخونشون تقریبا نزدیک به هم هست،، ...

اره ایران خودرو شانسش خیلی کمه

شاهین هم کم میدن

والا خوب و بدش دیگه بستگی به خودت داره کدومو بیشتر میپسندی

سلام یه شماره وزارت صمت داشت واینکه هرروززنگ بزنی شرکت باکارشناساصحبت کنی امااینقدرشاکی هست چندبرابر ...

سلام عزیزم

خبر دارید ۲۰۷ اتومات تحویل چه ماهی پیامک تکمیل وجه رفته؟

نوبت من کی میرسه تحویل آبان بودم

اره ایران خودرو شانسش خیلی کمهشاهین هم کم میدنوالا خوب و بدش دیگه بستگی به خودت داره کدومو بیشتر میپ ...

عزیزم برای ثبت نام سایپا باید پلاک فعال نداشته باشی؟

برای ایرلن خودرو چطور

عزیزم برای ثبت نام سایپا باید پلاک فعال نداشته باشی؟برای ایرلن خودرو چطور

سایپارو نمیدونم

ایران خودرو هم انگار اخرین بار که تابستون ثبت نام داشت نمیخواست 

ببخشید عزیزم من یادم نمیاد با این که خودمونم شرکت کرده بودیم اما یادم رفته

سلام کاموا جان پیامک تکمیل وجه پیش فروش سایپا کی میاد؟؟ برا تحویل هفته چهارم اسفند

اواخربهمن البته ممکنه ماشینوزودتربدن وپیام شما زودتربیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید