2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301674 بازدید | 20352 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میددنی منظور این خبر چیه ؟

براساس دعوتنامه ارسالی به مشتریان، فقط حواله داران آذر و دی 1403 محصول خود را با تخفیف میتوانند تسویه حساب کنند و از بهمن ماه تمامی دعوتنامه ها با قیمت طعی و تمام شده صادر می‌شود.

یعنی پیامکای تکمیل آذر و دی بدونه افزایش قیمته؟

عزیزم ما توی قراردادمون که توی سایت بود تاریخ تحویل تا دیروز ده بهمن بود

الان دیدم تغییر دادن به سی بهمن!!

این امکان پذیره؟

اخه من قبلا هم چند بار چک کردم میزد تحویل سی بهمن 

عزیزم میددنی منظور این خبر چیه ؟براساس دعوتنامه ارسالی به مشتریان، فقط حواله داران آذر و دی 1403 محص ...

عزیزم یعنی تخفیف شامل ما که تحویل ۳۰ بهمن هستیم هم میشه؟؟؟وای اگه بشه که عاااالیه وگرنه مجبوریم انصراف بدیم...

کاموا جان خوب ما همون شاهین g میخوایم پولمون به اتومات نمیرسه تازه با این افزایش قیمت همینم بازور با ...

انشالله که بدن کخصوصابااین افزایش قیمت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم میددنی منظور این خبر چیه ؟براساس دعوتنامه ارسالی به مشتریان، فقط حواله داران آذر و دی 1403 محص ...

درسته توتایپک خودمونم کاربرنازی  شامل تخفیف شدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم ما توی قراردادمون که توی سایت بود تاریخ تحویل تا دیروز ده بهمن بودالان دیدم تغییر دادن به سی ب ...

اره گلم خودشون تغییردادن

سلا کاموا صورتی جان این خبری که دوستمون گذاشته واسه تخفیف آذر و دی صحت داره؟شامل ما که تحویل ۳۰ بهمن ...

اگرپیامکای شماروبفرستن تادی ماه بله تخفیف داریدامااینکه طولش بدن تابهمن نه 

اره گلم خودشون تغییردادن

اخه چرا 

چون اگه ۱۰ بهمن بودیم شاید پیامک واریز وجه تو آذر میومد تخفیف میزدن الان با این تغییر شانس تخفیفم که از بین رفت 

میتونیم زنگ بزنیم شکایت کنبم ایران خودرو ؟

اخه چرا چون اگه ۱۰ بهمن بودیم شاید پیامک واریز وجه تو آذر میومد تخفیف میزدن الان با این تغییر شانس ت ...

نه گلم شکایت بی اثره