2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301428 بازدید | 20329 پست
آره واقعاً می‌گفت ۳تا کافی نت رفتم همشون گفته نمیشه چهارمی دیگه بهم گفته باید بری نمایندگی کد پذیرش ...

بگوحالاپروفش بسازه بعدببینم میشه چکارکرد بگورمزعبوروکدملیتم یادداشت کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزم خوبید وقت بخیر کاموا جان خواهرم گفتم کوییک نوشته پیام اومده براشون امروز رفته برای واریز ...

سلام عزیزم

پیش فروش کویبک بوده براشون تکمیل وجه اومده؟

چند واریز کرده بودن الان چند پیامک اومده؟

تحویل دی ماه بوده الان پیامک اومده؟

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب تواون پیامک مگرکدپذیرشونفرستادن؟

کاموا جوو افزایش قیمت کوییک  درب کارخانه رو میدونید چقدر بوده؟ ممکنه بیشتر از ۲۰ تومن اضاف کنن؟

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
کاموا جوو افزایش قیمت کوییک درب کارخانه رو میدونید چقدر بوده؟ ممکنه بیشتر از ۲۰ تومن اضاف کنن؟

کدوم کوییک رومیخواهیدقیمتشوبنویسم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کدوم کوییک رومیخواهیدقیمتشوبنویسم

GXLR 

کاموا جوو افزایش قیمت کوییک درب کارخانه رو میدونید چقدر بوده؟ ممکنه بیشتر از ۲۰ تومن اضاف کنن؟

391بودالان قیمت جدیدبراش ندیدم

نه نبود

ممنون عزیزم

نه نبودممنون عزیزم

این کوییکه همین چندروزیه افزایش خوردانشالله دگه افزایش نداشته باشه

این کوییکه همین چندروزیه افزایش خوردانشالله دگه افزایش نداشته باشه

اره از موقعی ثبت نام کرده بودم یکبار افزایش داشته حدود ۲۳ میلیون افزایش داشت

2810