2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301475 بازدید | 20331 پست
سلام عزیزم خوبید وقت بخیر کاموا جان خواهرم گفتم کوییک نوشته پیام اومده براشون امروز رفته برای واریز ...

خوب تواون پیامک مگرکدپذیرشونفرستادن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره چک کردم هر کی یه قیمت میگه ۶۵ ۸۰ میخریمفروشندها زدن ۱۵۰ میفروشیم.🫥

شمابزن 135تا140

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزم خوبید وقت بخیر کاموا جان خواهرم گفتم کوییک نوشته پیام اومده براشون امروز رفته برای واریز ...

پیامکشومیتونی باسانسوراینجابفرستی یاکامل پیوی؟

سلام عزیزم میگه کد پذیرش نیومده تو پیامک فقط نوع خودرو هست با بازه زمانی برای تکمیل وجه

بگوالان بره سایت سایپا پروفایل درست کن ببین گزینه واریزوجه برات بازمیشه یانه اگرنشدشنبه 8صبح زنگ بزن خودشرکت

بگوالان بره سایت سایپا پروفایل درست کن ببین گزینه واریزوجه برات بازمیشه یانه اگرنشدشنبه 8صبح زنگ بزن ...

کامواجان میدونی سایپاچه خودروهای میخوادبزاره برافروش؟واینکه وانت اریسان امروزگذاشته بودن یکساعته اتمام شد🙁🙁میترسم ماهم نتونیم ثبت نام کنیم 

برای ثبت نام بایدبریم نمایندگی یاکافی نت من تاحالاثبت نام نکردم میشه یکی راهنمایی کنه لطفا

هروقت گذاشت خودت هم میتونی 

کامواجان میدونی سایپاچه خودروهای میخوادبزاره برافروش؟واینکه وانت اریسان امروزگذاشته بودن یکساعته اتم ...

هنوزنه

آها باشه عزیزم

نتیجه بهم بگو وبعضی کافی نتیاهم چیزی بلدنیستن مثل اونی روزثبت نام بهش گفته بودقرعه کشیه

نتیجه بهم بگو وبعضی کافی نتیاهم چیزی بلدنیستن مثل اونی روزثبت نام بهش گفته بودقرعه کشیه

آره واقعاً می‌گفت ۳تا کافی نت رفتم همشون گفته نمیشه چهارمی دیگه بهم گفته باید بری نمایندگی 

کد پذیرش برات نیومده 

اینا هم شهر خیلی کوچکی هستند امکانات درستی که نداره 

2810