سلام کاموا جون عزیز من رزرو تارا اتومات هستم هنوز اگه ثبت نام جدید بشه امکانش هست ثبت نام کنم یا نه ...
من چندروزقبل بخاطررزرویاپرسیدم گفت همه خودشون پول واریزکردن رزروی نداریم شمامیتونیدثبت نام بعدی ثبت نام کنیداگریک درصدهم قرارباشه برارزرویاپیامک بدن قبل ثبت نام بعدی میفرستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=361018648]سلام. من ۱۴ آبان تکمیل وجه کردم برای دنا پلاس تو قراداد موعد تحویل رو زده ۱۴ بهمن . من هم شامل افزای ...[/QUOTEموعدتحویل اصلیت کی بوده ؟ ماشینت تاخیرداشته یانه ؟ منظورم اینه مثلاشمادناتابستون بودی امادیربرات دعوت نامه فرستادن؟
[QUOTE=361018648]سلام. من ۱۴ آبان تکمیل وجه کردم برای دنا پلاس تو قراداد موعد تحویل رو زده ۱۴ بهمن . ...
من دنا الویت پاییز بودم ۱۱ آبان برام دعوتنامه اومد. ۱۴ آبان کل پول رو پرداخت کردم برای تحویل ۹۰ روزه که تاریخ تحویل رو بهم داد ۱۴ بهمن . حالا بنظرتون بازم ازم پول میگیرن؟