2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301490 بازدید | 20336 پست
الان افزایش دادن میفرستن میدونی خیلیاانصراف میدن چون نمیتونن واریزکنن

سلام کاموا جون عزیز من رزرو تارا اتومات هستم هنوز اگه ثبت نام جدید بشه امکانش هست ثبت نام کنم یا نه 

پس که تکلیف ما رزرو بیچاره معلوم میشه؟

سلام کاموا جون عزیز من رزرو تارا اتومات هستم هنوز اگه ثبت نام جدید بشه امکانش هست ثبت نام کنم یا نه ...

من چندروزقبل بخاطررزرویاپرسیدم گفت  همه خودشون پول واریزکردن رزروی نداریم شمامیتونیدثبت نام بعدی ثبت نام کنیداگریک درصدهم قرارباشه برارزرویاپیامک بدن قبل ثبت نام بعدی میفرستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کاموا جون عزیز من رزرو تارا اتومات هستم هنوز اگه ثبت نام جدید بشه امکانش هست ثبت نام کنم یا نه ...

ثبت نام جدیدم اگرکنسل نشه گفتن ماه آینده هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

[QUOTE=361018648]سلام. من ۱۴ آبان تکمیل وجه کردم برای دنا پلاس تو قراداد موعد تحویل رو زده ۱۴ بهمن . من هم شامل افزای ...[/QUOTEموعدتحویل اصلیت کی بوده ؟ ماشینت تاخیرداشته یانه ؟ منظورم اینه مثلاشمادناتابستون بودی امادیربرات دعوت نامه فرستادن؟

[QUOTE=361018648]سلام. من ۱۴ آبان تکمیل وجه کردم برای دنا پلاس تو قراداد موعد تحویل رو زده ۱۴ بهمن . ...

من دنا الویت پاییز بودم ۱۱ آبان برام دعوتنامه اومد. ۱۴ آبان کل پول رو پرداخت کردم برای تحویل ۹۰ روزه که تاریخ تحویل رو بهم داد ۱۴ بهمن . حالا بنظرتون بازم ازم پول میگیرن؟

من دنا الویت پاییز بودم ۱۱ آبان برام دعوتنامه اومد. ۱۴ آبان کل پول رو پرداخت کردم برای تحویل ۹۰ روزه ...

درانتظارصدورفاکتورباشی نه بروتوکاربریت ببین کدوم مرحله ای

رفتم کاربریمو نگاه کردم گزینه آماده برای صدور فاکتور تیک سبز خورده.

خوب خداروشکر

خانمایی منتظرپیامکیدتوکاربریاتون چک کنید برابعضیاپیامک نمیاد پول واریزکنیدجانمونید

اره میدونم... اما یعنی تو آذر واسم پیام میاد؟خب این بییییب پیام مارو هم میفرستادن بعد گرون میکردن

بروداخل کاربریت یه چک کن

مممنونم عزیز خدارو شکر پس فکر کردم نمیتونم ثبت نام کنم

نه میتونید

چه ماشینایی هست خبر دارین؟

هنوزنه امادگه همشون میذاره بااین قیمتایی گذاشته

2810