2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301634 بازدید | 20350 پست
قیمت فرسوده واقعاً ۱۵ تومنه!!؟

بله اماخوب گواهی اسقاط میگیرن بیشترمیخرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شانس نداشتم میدونی از کجا حرصم میگیره بعضیا پراید داغون با کوییک صفر که خیلی ها آرزو شون داشتنش مقای ...

عزیزم نیازبه شانس نداشت واردسایت میشدی پول واریزمیکردی الانم اگرپول داری کوییک بنویس پیش فروش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

417کارخانهبازارهم 545

قراره تا۷۰٪قیمت بالا بره، البته این بعنوان ی خبر اومده،اینکه شورای رقابت چقدر  قبول کنه معلوم نیست

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

سلام کاموا صورتی جان این خبر افزایش قیمت ایران خودرو تا ۷۰ یا ۸۰‌درصد صحت داره؟؟؟؟؟😞😞😞😞اینجوری باشه که عملا ما دیگه نمیتونیم هیچ کاری کنیم و حالا هم که نصف پول رو دادیم تکلیف چیه؟واقعا ظلمه 

كامواجون تكليف رزرو ايرانخودرو مشخص نشد؟يعني سركاريه؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

@کامواصورتی   سلام عزیزم خوبی؟

میگم من تو سایت ایران خودرو قسمت استعلام وضعیت که میرم

نوشته دناپلاس و تاریخی که پیام تبدیل ۹۰ روزه واسم اومد رو زده

اما کنارش نوشته پیش فروش

این یعنی واسم پیام پیش فروش میاد؟ یا ربطی نداره؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
@کامواصورتی سلام عزیزم خوبی؟میگم من تو سایت ایران خودرو قسمت استعلام وضعیت که میرمنوشته دناپلاس و ت ...

سلام اون تاریخ که برات 207اومدزده؟ 

اره همون تاریخو زده کنارشم نوشته دناپلاس پیش فروش

خوب این اشتباهه شایدمیخوان پیش فروش بفرستن 

دیگه کِی آخه؟ 😕

دلیل اینکه برات نوشتن پیش فروش اونم تاریخ گذشته درک نمیکنم