2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301809 بازدید | 20356 پست
کاموا جونپیش فروش کوییک مرداد ماه ثبت نام کردم.تحویل اسفند هستقیمت به روز حساب میکنن؟ پیش فروش نصف پ ...

سلام اره به قیمت روزمگرتوقراردادت نوشته بدون سودمشارکت؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اره به قیمت روزمگرتوقراردادت نوشته بدون سودمشارکت؟؟

کامواجان عزیزم خبرنداریی سایپاکی نام نویسی اطلس یاشاهین داره برج 9یا10؟چون وام دارم هم میتونم برج 9بگیرم واموهم اینکه بمونم تابرج 10اگه بدونم 9میزاره که همون 9بگیرم بااینکه قسطش یه مقداراینجوری برام سنگین میشه ولی خب چاره چیه

کامواجان عزیزم خبرنداریی سایپاکی نام نویسی اطلس یاشاهین داره برج 9یا10؟چون وام دارم هم میتونم برج 9ب ...

عزیزسایپاتوتحویل شاهین واطلس به مشکل خورده واقعانمیدونم کی اماشنبه ازبچه هادفترمیپرسم مینویسم برات

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چقدر سود میدن؟ این ۱۲ درصد سودمشارکت ماهانه هست ؟ نصف پولشو واریز کردماگر امکانش هست یه مقدار بیشتر ...

نه عزیزم یکساله  اونموقع برات پیامک تکمیل وجه میادبراپرداخت میری سودمشارکت حساب میکنن ازپول واریزت کم میکنن 

درکت میکنم خودمم میخواستم سکه بخرم دست دست کردم دگه الان نمیشه هیچکاری کرد

کاموا جون من برم کجا شکایت کنم

الان ماشینم تحویل آبان بود

آبان هم تموم شد تکمیل وجه نخاستن

فردا پس‌فردا ماشین گرون شد من از کجا بقیه پولش رو بیارم آخه 

کاموا جون من برم کجا شکایت کنمالان ماشینم تحویل آبان بودآبان هم تموم شد تکمیل وجه نخاستنفردا پس‌فردا ...

سلام یه شماره وزارت صمت داشت واینکه هرروززنگ بزنی شرکت باکارشناساصحبت کنی امااینقدرشاکی هست چندبرابرتولیدشون ماشین فروختن

عزیزم سوال کردیی برااطلس وشاهین؟

اره گفتن میخوان یه افزایش کوچلوبدن اگرتوافق بشه همین زودی میزارن