2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302234 بازدید | 20378 پست

كاموا جون من رزرو ماردان هستم 

كي نتيجه قطعي اعلام ميشه؟

اميدوار باشم؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کاموا جان بنظرت کوئیک بخرم از کارخونه و بفروشم ؟خوب فروش میره کوئیک L؟

فروش میره اماواقعاسودی نداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
مرسیببخشید چقد سود داره بنام همسرم میخوام بگیرم خودم رزرو تارا دنده ایم

در30و40تومن البته بازارهرروزمتغییره بالاوپایین میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چه ماشینی رزرو شدی؟

٢٠٧

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

دوستان امروز تو اخبار گفته که میخوان هر کی پول واریز کرده واسه ماشین، زود تحویل بدن؟

خودم طرح یکپارچه بودم واسه تارا اتوماتیک که خرداد نصف مبلغ رو دادیم و تحویل بهمن ماه هست. بی انصافی بعد از اینهمه معطلی ماشین ما رو دیر بدن و زودتر ماشین کسانی رو بدن که امسال برنده شدن

کاموا جون الویت پاییز دنا پیامک واریز وجه نیومده برا دوستم ....

میخواستم بدونم کی میاد؟ 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
دوستان امروز تو اخبار گفته که میخوان هر کی پول واریز کرده واسه ماشین، زود تحویل بدن؟خودم طرح یکپارچه ...

نه عزیزم طبق برنامه هست فقط اونایی سه ماهه نوشتن زودترازطرح یکپارچه تحویل میگیرن

کاموا جون الویت پاییز دنا پیامک واریز وجه نیومده برا دوستم ....میخواستم بدونم کی میاد؟

نه عزیزم تاخیردارن دناهم میاد امااونایی پول واریزکردن  هم هنوزماشیناشون ندادن میگن یه قطعه دنانیست

کاموا صورتی جان، رنگ ماشین رو میشه زمان فاکتور کردن عوض کرد؟

قبلافاکتورزنگ بزن نمایندگی یا یاتوسایت ببین براماشین رنگ دگه پیشنهاددادن یانه