2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302277 بازدید | 20379 پست
دنا رونمیدونم ولی برای شاهین ۴۰ملیون عوارض ومالیاتشه...

لطفااااااا یکی واسم توضیح بدع جریان چیه کجا میتونم ثبت نام کنم و چه ماشین هایی تو لیست هس و پرداختش به چه صورته

نکنه تایمش گذشته😥

دیگه ازین ثبت ناما نمیذارن ؟ما ثبت نام نکردیم قرار بود طلا بفروشیم کلی اومد پایین تو اون تایم نفروخت ...

این ثبت نام کردنا فقط واس مادراس؟

لطفا یکی توضیح بدع اصا به چه صورت و در چند مرحله باید پرداخت بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از۳ماهه هابودییاپیش فروش؟

کاموا جان میشه این سوال منم جواب بدی 

ما پارسال اردیبهشت شاهین درومد به اسممون که تحویلی زمستان ۴۰۳ هست اطلاع داری کی پیامک تکمیل وجه میاد و اینکه پولی واریز نکردیم

سلام کاموا جان شما اطلاع داری این پیامک ماشین های اسقاطی کی میاد یا اومده اصلا؟ شاید برای من فقط نیو ...

سلام دیروزیکنفرسوال داشت بعدپرسیدم گفتن طبق نوبتی سیستم فرسوده داده براشون پیامک میره شمااون خط روشن باشه پیامک اومدببینی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ممنون .اخه امروز همش منتظر بودم .

معمولاتوبعضی شهرهامامورنمیادیادیرمیادبایدبری پست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ممنون .اخه امروز همش منتظر بودم .

سایناحالادگه بایدنیومدبیاپیوی بهت لینک بدم ببین ماشینت درچه مرحله هست اینجانمیتونم لینک بذارم

کاموا جان میشه این سوال منم جواب بدی ما پارسال اردیبهشت شاهین درومد به اسممون که تحویلی زمستان ۴۰۳ ه ...

متاسفانه شاهین دستیانیومدن هنوز وگفتن تبدیل یاخودماشین میادبه همین زودی احتمالامیخوان بازیه ذره گرون کنن دیرمیفرستن

این ثبت نام کردنا فقط واس مادراس؟لطفا یکی توضیح بدع اصا به چه صورت و در چند مرحله باید پرداخت بشه؟

الان ثبت نامی نیست بعدمادرانی که بچه دوم به بعدشون ازابان ۱۴۰۰بدنیااومده باشه میتونن شرکت کنن بستگی داره چه طرحی باشه بعضی طرحا۳ماهه هست ویباره بایدپول ماشینوبدی بعضی طرحاهم پیش فروشه معمولا۴۰درصدپول ماشینومیدی بقیشوچندماه بعدمیدی

سلام کاموا جونم بالخره ماشین‌ماهم فاکتور شد 😻میخواستم بدونم کاراکترRP برا کدوم کارخونست؟

الهی به سلامتی دل خوش سفرای پرخاطره بری باهاش وچرخش همیشه بشادی برات بچرخه  مبارکت باشه

الان ثبت نامی نیست بعدمادرانی که بچه دوم به بعدشون ازابان ۱۴۰۰بدنیااومده باشه میتونن شرکت کنن بستگی ...

سلام خوبین؟ ما سامانه یکپارچه تحویل پاییز ۴۰۳ در اومدیم و آخر مرداد پیامک واریز وجه اختیاری برامون اومد که نخواستیم موندیم برای همون دنا که خودمون نوشتیم ولی تا الان پیامکی برای واریز ماشین انتخابی خودمون دریافت نکردیم شما نمیدونین حدودا کی دعوتنامه برامون میاد؟ ممنون.

سلام خوبین؟ ما سامانه یکپارچه تحویل پاییز ۴۰۳ در اومدیم و آخر مرداد پیامک واریز وجه اختیاری برامون ا ...

سلام دنااتوماتی؟ یادنادستی؟

لطفااااااا یکی واسم توضیح بدع جریان چیه کجا میتونم ثبت نام کنم و چه ماشین هایی تو لیست هس و پرداختش ...

عزیزم به تاریخ پستی که گذاشتم نگاه کردین؟برای سال ۱۴۰۲هستش..

ازثبت نامهای الان خبرندارم گلم 

سلام دنااتوماتی؟ یادنادستی؟

سلام خوبی عزیزم دیشب مهلت پیش فروش طرح مادران تموم سد تکلیف ما رزروی ها کی مشخص میشه؟ 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
سلام خوبی عزیزم دیشب مهلت پیش فروش طرح مادران تموم سد تکلیف ما رزروی ها کی مشخص میشه؟

سلام شما207بودی یاریرا؟