2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302279 بازدید | 20382 پست

[QUOTE=351320472]شما میدونید چند روز فرصت داریم پول رو واریز کنیم.و مقدارش چقدره؟؟[/QUOTE 159زده به غیرهزینه اپشن هاش  ولی نمیدونم چند روزوقت هست فردا یه سر میرم نمایندگی میپرسم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
بنظرم پیش فروش چون اونایی هم سرنمیزنن روجز فوق العاده هاحساب میکنن

سلام عزیزم قرعه کشی کی هستش از کجا بفهم اسمم در اومده

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم قرعه کشی کی هستش از کجا بفهم اسمم در اومده

گفتن هفته اینده قرعه کشیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

ممنون میشه اسممون دربیاد ولی پیامک نیاد 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
[QUOTE=351320472]شما میدونید چند روز فرصت داریم پول رو واریز کنیم.و مقدارش چقدره؟؟[/QUOTE 159زده به ...

از سایت نگاه کردم تا 20شهریور فرصت پرداخت هست.شما هم اگه پرسیدید بگید.لطفا

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
ممنون میشه اسممون دربیاد ولی پیامک نیاد

نه توسایتم میزنن میریدچک میکنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

سلام عزیزم خوبی؟مزاحمت میشم گلی شرمنده.من اولویت انتخاب دوم ری را زدم ولی خیلی بد میگن ازش دیشب یه فیلم ازش دیدم کیفیت افتضاح به نظرت تا فرصت هست حذفش کنم؟جاش چی بزنم؟ های ما زدم ۳ تا ریرا و 207

سلام عزیزم خوبی؟مزاحمت میشم گلی شرمنده.من اولویت انتخاب دوم ری را زدم ولی خیلی بد میگن ازش دیشب یه ف ...

عزیزم همه ماشیناهمینن واقعافکرمیکنه بدنه تارابهتره؟ امامیتونیدتغییزبدید

خانما طرح مادران فقط یکبار میشه ماشین دریافت کنیم؟فامیلمون پارسال شهریور طرح‌ مادران تحویل گرفته الا ...

بعضی ها دیگه خیلی زیاده خواه هستن من دوسال از تولد دخترم گذشته هنوز نگرفتم بعضی ها میخوان دوبار با این طرح ماشین بگیرن خدا می‌دونه چی به چیه 

[QUOTE=351317623]سلام سینی زیرموتورواجبه بقیش سلیقه ای هست بگیدچه اپشنای پیشنهادشده نظربدم[/QUOTEکروز کنترل..دکمه روی فرمان.پاور ویندوز.دزدگیر صوتی تصویری هم داره  

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
از سایت نگاه کردم تا 20شهریور فرصت پرداخت هست.شما هم اگه پرسیدید بگید.لطفا

پرسیدم گفتن تا 20وقت هست ولی زودتر باید واریز بشه که احیانا مشکلی پیش نیاد قیمت باقیمانده 162تومنه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
[QUOTE=351317623]سلام سینی زیرموتورواجبه بقیش سلیقه ای هست بگیدچه اپشنای پیشنهادشده نظربدم[/QUOTEکرو ...

پول داری همه سفارش بده

پول داری همه سفارش بده

شما خبر دارید همه رو سفارش بدیم حدودا چقدر میشه؟؟؟ممنونم  

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
شما خبر دارید همه رو سفارش بدیم حدودا چقدر میشه؟؟؟ممنونم

نه عزیز