2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302277 بازدید | 20381 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاموا جان قرعه کشی کی هست؟

قراربودامروزباشه اما باخبرانتخاب روش فروش عقب افتاداماپولاازادشدن انشالله تااخرهفته قرعه کشی. بشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
قراربودامروزباشه اما باخبرانتخاب روش فروش عقب افتاداماپولاازادشدن انشالله تااخرهفته قرعه کشی. بشه

سلام کاموا جان

به نظرت طرح پیش فروش انتخاب کنیم یا فوق العاده؟

کدوم شانسش بیشتره واسه برنده شدن؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام کاموا جانبه نظرت طرح پیش فروش انتخاب کنیم یا فوق العاده؟کدوم شانسش بیشتره واسه برنده شدن؟

نمیدونم بخدا 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام کاموا جانبه نظرت طرح پیش فروش انتخاب کنیم یا فوق العاده؟کدوم شانسش بیشتره واسه برنده شدن؟

الان خیلیادیدم میگن پیش فروشابهتره چون پولمون نقدنیست ازطرفی بعضیاهم میگن پولمون نقده ۳ماهه انتخاب کردیم

الان خیلیادیدم میگن پیش فروشابهتره چون پولمون نقدنیست ازطرفی بعضیاهم میگن پولمون نقده ۳ماهه انتخاب ک ...

من فکر میکردم چون قطعا چندماه بعد به ماشینا افزایش قیمت میخوره،پیش فروش طرفدار کمتری داشته باشه!

و 

اکثرا فروش فوق العاده انتخاب کنن چون قیمتش قطعیه

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
من فکر میکردم چون قطعا چندماه بعد به ماشینا افزایش قیمت میخوره،پیش فروش طرفدار کمتری داشته باشه! و ا ...

اینم نظری هست

با سلام احتراماً ضمن تشكر از حسن انتخاب جنابعالي از درخواست خريد محصولات گروه سايپا در سامانه‌ يكپارچه تخصيص خودرو به اطلاع مي رساند امكان پيش فروش انتخابي محصول جديد شاهين پلاس اتوماتيك   از تاريخ 1403/06/05تكميل ظرفيت براي شما فراهم مي باشد. لطفاً با مراجعه به سايت فروش اينترنتي

کاموا جان من شاهین دنده ای ام زمستان ۴۰۳ واریزی هم نداشتم تا حالا بازم پیامک اومده چیکار کنم

با سلام احتراماً ضمن تشكر از حسن انتخاب جنابعالي از درخواست خريد محصولات گروه سايپا در سامانه‌ يكپار ...

شاهین پلاس فکرکنم قیمتشم بالاباشه  بازصبرکن 

سلام عزیزم خوبی؟این روش انتخابی برا طرح مادران هم هست؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اینم نظری هست

عزیزم یه سوال دیگه دارم

من یادم هست که در اطلاعیه اول ایرانخودرو قید شده بود که برای الویت بندی باید مبلغ ۲۳۰میلیون داخل حساب باشه...

الان مبلغ رو برداریم،به منزله ی انصراف نباشه؟