2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302350 بازدید | 20393 پست
یعنی چی؟

همون ماشینای انتخاب کردیدالان فقط انتخاب کپید۳ماهه بدن که پولشویکجامیخوان یاپیش فروش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزم من فوق العاده زدم تاثیری تو قرعه کشی و برنده شدن داره؟ فوق العاده رو چند ماهه تحویل میدن پیش ف ...

فوق العاده ۳ماهه  میدن پیش فروش بیشترطول میکشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پیش فروش شانسش بیشتره یا فوق العاده

هنوزلیست تعدادماشیناندیدو

هنوزلیست تعدادماشیناندیدو

سلام عزیزم شرمنده باز مزاحمت هستیم.پیش فروش بهتره یا فوق العاده برای ما که میخوایم ماشینمون عوض کنیم برای استفاده خودمون.کدوم رو انتخاب کنیم احتمال دراومدنش زیاده؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

خیلی کارهای ایران خودرو مبهم هست ....نه تعدادماشین مشخص هست نه زمان تحویل ماشین(خدا داند فقط) ....الانم فوق العاده وپیش فروش و....خدا میدونه چی میشه .راستی میشه چندتارو پیش فروش زد بقیه رو فوق العاده کاموا جان؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم شرمنده باز مزاحمت هستیم.پیش فروش بهتره یا فوق العاده برای ما که میخوایم ماشینمون عوض کنیم ...

بنظرم پیش فروش چون اونایی هم سرنمیزنن روجز فوق العاده هاحساب میکنن

خیلی کارهای ایران خودرو مبهم هست ....نه تعدادماشین مشخص هست نه زمان تحویل ماشین(خدا داند فقط) ....ال ...

اره میتونیدبنظرم  همینجوری انتخاب کنیدبعضیاپیش فروش بعضی فوق العاده برامبهمی هم درسته الان خیلیاهنوزتکلیغ ماشینای قبلانوشتن مشخص نیست بازفروش گذاشته

اره میتونیدبنظرم همینجوری انتخاب کنیدبعضیاپیش فروش بعضی فوق العاده برامبهمی هم درسته الان خیلیاهنوز ...

عزیزم در مورد مدیرانخودرو پرسیده بودم جواب نداده بودید یعنی اطلاعی ندارید.

اره میتونیدبنظرم همینجوری انتخاب کنیدبعضیاپیش فروش بعضی فوق العاده برامبهمی هم درسته الان خیلیاهنوز ...

خاله ام قبلا ثبت نام کرده بود ودیروز تماس گرفتن که ۵۰تومن پول تا ۲ ساعت باید واریز کنید وبقیه اش هم تا۵ روز تکمیل وجه کنید

عزیزم در مورد مدیرانخودرو پرسیده بودم جواب نداده بودید یعنی اطلاعی ندارید.

نه عزیزم نمیدونم دیروزشرایطشوم چطوربوده

نه عزیزم نمیدونم دیروزشرایطشوم چطوربوده

ایران خودرو چقد داره مسخره بازی درمیاره

مدل ماشینو شانسی بهت میدن

بعد اومدن گفتن پیش فروش و فوق العاده رو خودتون انتخاب کنید

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

من روی گزینه پیش فروش بزنم واسه همه اولویت ها میزنه پیش فروش 

روی گزینه فوق العاده بزنم بازم واسه همه ماشینا میشه 

جدا جدا نمیشه انتخاب کرد