دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شانست کم میشه فکرکن توسورن ثبت نام زیادبودحذف شدی لااقل شانس دگه داشته باشی
سلام عزیزم خوبی میگم شرایط این ثبت نام ایران خودرو چطوریه من الان 17سال هستم چند ماه بعد ۱۸میشم میتونم ثبت نام کنم؟ گواهینامه چی میخواد؟
فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤
شانست کم میشه فکرکن توسورن ثبت نام زیادبودحذف شدی لااقل شانس دگه داشته باشی
ببخشید مادر شوهر م۶۰سال سن داره میشه ثبت نام کنیم گواهینامه هم نداره
ممنونم ازت
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤
اره اون میتونه گواهینامه نمیخوادامازودتر۲۳۰تومن بریزن بانک حساب وکالتی بازکنن برای ایرانخودرو
تا کی وقت هست؟ وقتی وکالتی کردیم اولش باید ۲۳۰توش باشه؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40