2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303344 بازدید | 20461 پست
شنیدین یه شایعه پیچیده که تو ثبت نام اردیبهشت، ایران خودرو نیست؟

جدی؟کجا خوندی؟

البته امکانش هست چون این دوره اکثرا ایران خودرو بودن مگه چقدر میخوان ماشین بسازن بتونن هم این دوره تحویل بدن هم سریای بعدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نظرتونو بگید که به نظر شما تحویل ماشینا چه ماهی میشه مثلا؟؟

من اصلن حدس زدنم خوب نیس😂

پارسال آذر از کسی ۲۰ تومن قرض گرفتم باید تا عید پس میدادم. همون موقع دوستم یه قرعه ۲۲ تومنی، ۲۲ ماهه بهم پیشنهاد کرد. نمیدونم چطور شد که قبول کردم. با خودم میگفتم تا عید بالاخره برام درمیاد، بعد عرض کنم به محضرت که دیشب قرعه ۱۷ ام به نامم افتاد بالاخره🙄😂

درسته برای جور کردن پول برام خوب شد، ولی خیلی دیر شد دیگه.

کوییک هم هست زیر ۲۰۰ تومن

چه خوب 

من یه ماشین مدل پایین دارم خیلی خرج رو دستم گذاشته میتونم بفروشم ثبت نام کنم فقط نمی‌دونم مثلاً چند ماه طول می‌کشه و اینکه شوهرم چهارماهه ماشینشو فروخته می‌تونه ثبت نام کنه

چه خوب  من یه ماشین مدل پایین دارم خیلی خرج رو دستم گذاشته میتونم بفروشم ثبت نام کنم فقط نمی‌د ...

عزیزم تو این سایت تمام شرایطش هست بخون

esalecar.ir

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
من اصلن حدس زدنم خوب نیس😂 پارسال آذر از کسی ۲۰ تومن قرض گرفتم باید تا عید پس میدادم. همون موقع دوس ...

راستی به اون صد تومن بلوکه معدل تعلق نگرفت 😐

ولی خب از این به بعد از مسدودی دربیارنش تعلق میگیره دیگه

بچه ها بنظرتون خوبه ادم با کسی شریکی بنویسه و در پایان ماشینو بفروشیم پولشو نصف کنیم؟

ببین من خودم جزو اولین نفراتی بودم که تو تاپیک فلسفه سرمایه گذاری شراکتی رو پیشنهاد کردم، چون خودم یبار شراکتی سرمایه گذاشتم و خوب سود کردیم.

ولی این اواخر یه کار شراکتی کردیم، باور کن اسایشم رف، اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت اون کارو انجام نمیدادم حتی یک هزارم درصدم امکان نداشت. تازه شریکم کسی بود که بیشتر از خودم بهش اعتماد داشتم ولی دیگه باعث شد من کلن شراکت و اعتمادو ببوسم بزارم کنار.

اینکه نمیخواین ماشین سفارشیتونو تغییر بدین؟ و بنظر شما تحویل ماشینا چه ماهی میشه؟

امیدوارم زود باشه 😁

والا فک نکنم تغییر بدم

خب اگه تعییر بدم تکلیف تحویل این جدید چی میشه ریسک داره و خب خیلی ها چون هایما بدون تغییر بوده ممکنه بخوان این کارو کنن

و این که اگه هایما بخوایم بگیریم ماشینمون باید بفروشیم

نمیدونم باز ۱۰۰٪

ببین من خودم جزو اولین نفراتی بودم که تو تاپیک فلسفه سرمایه گذاری شراکتی رو پیشنهاد کردم، چون خودم ی ...

اره من خودمم همیشه از شراکت متنفر بودم

همچنین از معامله و وصلت با اشنا و فامیل

ولی گاهی به شراکت فکر میکنم البتع فقط با افراد درجه یک خودم

من حتی از اون پست avinjoon هم خیلی خوشم اومد گفت دوست ندارم با همسرم سه دنگ سه دنگ بشه و تکی به اسم خودم بشه بهتره

امیدوارم زود باشه 😁 والا فک نکنم تغییر بدم خب اگه تعییر بدم تکلیف تحویل این جدید چی میشه ریسک دار ...

من فکر میکنم زودترین تحویلاش ۷-۶ ماه بعده

اره من تو سایت خوندم که دفعه بعدی سایپا هست و ایران خودرو نیست احتمالش زیاده چون از اولم گفتن ماشین ...

منطقا درسته

فک کن مثلن بیان برای ثبت نامیای اسفند، تارا رو تا یکسال نوبت بدن. بعد ازون طرف برای ثبت نامیای اردیبهشت تارارو از تیر نوبت بدن🙄خوب چه کاریه