2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303225 بازدید | 20459 پست
خانوما امکان ویرایش بدن شما خودروی انتخابیتون رو عوض میکنید؟چی انتخاب میکنید؟

فک نکنم کسی ویرایش کنه.چون فک کن نتایج رو زدن معلومه هر کسی کی ماشینشو میگیرع بعد شما ویرایش کنی.مطمبنم چند بار برای ویرایش دوباره تمدید میکنن وقتشو بعد تا دوباره زمان تعیین شه واسه قرعه کشی بین ویرایش شده ها برای زمان تحویل خودش پروسه اش شاید ی سالم بیشترشه تا تحویلش.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان کسی میدونه این طرح یکپارچه همیشگیه...یاخرداد آخرین طرحشونه؟.‌‌

عزیزم شما یه مثال بزن که یه طرحی تو کش ور ما همیشگی بوده باشه!

اینجا کشور فرصت هاس. باید تا فرصتش پیش اومد زود بزنی بری😉

عزیزم شما یه مثال بزن که یه طرحی تو کش ور ما همیشگی بوده باشه! اینجا کشور فرصت هاس. باید تا فرصتش پ ...

اره والا...تمام تلاشم اینه خرداد ثبت نام کنم....به همسرم میگم این ماشین الانمون یه پراید۹۹ داریم بفروشیم  اون موقع یه پژو۲۰۶ثبت نام کنیم البته به اسم همسرم...میشه،؟نیان بگن شماتوفرزنداوری شرکت کردید دیگه نمیشه...!؟😁

اره والا...تمام تلاشم اینه خرداد ثبت نام کنم....به همسرم میگم این ماشین الانمون یه پراید۹۹ داریم بفر ...

ببخشید عزیزم متوجه نشدم

این سری خودتون طرح مادران شرکت کردین.

خرداد میخواین همسرتون شرکت کنن یا خودتون طرح عادی؟

اره والا...تمام تلاشم اینه خرداد ثبت نام کنم....به همسرم میگم این ماشین الانمون یه پراید۹۹ داریم بفر ...

ن بابا چرا بگن .همسرت جدا میتونه بنویسه خیالت راحت

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ببخشید عزیزم متوجه نشدم این سری خودتون طرح مادران شرکت کردین. خرداد میخواین همسرتون شرکت کنن یا خو ...

نه همسرشون طرح عادی.میخوان ماشینشونو بفروشن شرکت کنن

فک نکنم کسی ویرایش کنه.چون فک کن نتایج رو زدن معلومه هر کسی کی ماشینشو میگیرع بعد شما ویرایش کنی.مطم ...

یعنی فکر میکنید کسانی که ویرایش میزنن مجدد میرن تو قرعه کشی و زمان تحویلش عوض میشه؟

خب اینجوری باشه اصلا چرا باید ویرایش بذارن؟

یعنی فکر میکنید کسانی که ویرایش میزنن مجدد میرن تو قرعه کشی و زمان تحویلش عوض میشه؟ خب اینجوری باشه ...

بله عزیزم.حتما همینطوره.پس یعنی طرف مثلا رانا رو دراومده خرداد براش حالا مثلا بخواد بنویسه ۲۰۶ نمیتونه همون وقت بگیره که باید دوباره تعیین کنن اونم احتمالا بعد اینکه مال افرادی که قرعه کشی کردن و تحویل دادن مال اونا رو بدن.شما مثلا برای رانا اسما خرداد دراومده برا ۲۰۶ باید دوباره انجام بدن حالا اگه شانس بیاری این وسط اشتبا نکنن همون ماشین قبلی رو برات بزنن و هزار مشکل از بی برنامگ ک هست پیش بیاد.ویزایش برا اینه چون قیمتا گرون شده شما بخوای ماشینت عوض کنی که اگر اینکارو کنی باید بپذیری ک دیرترم تحویل بگیری چون نمیشه نوبت بقیه رو ک مثلا قبل شما۲۰۶ نوشتن بدن شما.

بله عزیزم.حتما همینطوره.پس یعنی طرف مثلا رانا رو دراومده خرداد براش حالا مثلا بخواد بنویسه ۲۰۶ نمیتو ...

عزیزم داخل سایتی این مطلب رو خوندی یا خودت حدس میزنی؟من کلی امیدوار شدم بتونم ویرایش بزنم زندگیم یه تکونی بخوره😅😅