2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302133 بازدید | 20376 پست

عزیزم منم دقیقا برنامه شما رو دارم می‌خوام طرح بعدی دیگینیتی ثبت نام کنم، ولی خب واسه پولش رو همین ماشینی که الان نوشتم حساب کردم اگه خرداد باشه متاسفانه نمیتونم رو پولش حساب کنم البته نمی‌دونم اگه مثل این دفعه زمان پرداختش طول بکشه شاید بشه ، جسارتا شما هزینه اونو جداگانه دارین یا روی این ماشین حساب کردین ؟

عزیزم منم دقیقا برنامه شما رو دارم می‌خوام طرح بعدی دیگینیتی ثبت نام کنم، ولی خب واسه پولش رو همین م ...

طرح مادران هستی گلم؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه کافی نت میگفت ممکنه مقداری ک افزایش دادن موقع تحویل ماشین بدیم الان همون ۲۲۸ ازمون بگیرن بازم ...

ببین اگه تحویلش سه ماهه باشه بنظرم همشو همون اول میخوان.

ولی اگه تحویلش طولانیتر باشه، برای پیش پرداخت حدود ۱۰۰ و خورده شاید بگیرن فقط، مابقی موقع تحویل.

این روال فروشای قبلی ایرانخودرو بوده.

تا ببینیم این سری چی پیش میاد

سلام عزیزم نمیدونی دقیقا کی زمان تکمیل وجه؟ لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه بعد وجه ای ک باید بدیم ...

سلام..‌نمیدونم گلم....منم چیزی که توسایت میزارند رواینجامیزارم...میگم شایدکسی ندونه.‌‌سوالایی که پرسیدید نمیتونم بهتون جواب قطعی بدم ...گفتن که اواخرفروردین دیگه حداکثرتا اوایل اردیبهشت همه چیزمشخص میشه..

دوستان کسی میدونه این طرح یکپارچه همیشگیه...یاخرداد آخرین طرحشونه؟.‌‌

گلم  همیشگیه ازین بگه بعدبه همه ماشین میدن فقط واسه زمانشقهشی میکنن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم منم دقیقا برنامه شما رو دارم می‌خوام طرح بعدی دیگینیتی ثبت نام کنم، ولی خب واسه پولش رو همین م ...

گلم من پولش امادس الان تازه بیشترم جورکردیم فک کردیم بیشتر میشه.چرا به خودت استرس میدی عزیزم دیگه ازین به بعد به همه ماشین میدن در سالم چندین بار ثبت نامه حتما ک نباید خرداد ثبت نام کنی هر سه ماه ی بار ثبت نامه.بزار مثلا  شهریور یا اذر ثبت نام کن

نه طرح عادی , همیشه شرایط طرح مادران بهتره ، آخه تا خرداد میتونیم امیدوار باشیم قیمت ها افزایش پیدا ...

اتفاقابرعکس نیمه دوم سال قیمتا ثابته همیشه نیمه اول سال خیلی گرون میشن

اتفاقابرعکس نیمه دوم سال قیمتا ثابته همیشه نیمه اول سال خیلی گرون میشن

بعدم گلم ماشین قیمت کارخونه اش قبلی مال دوسال پیش حالام فعلنا تغییری نمیکنه اما اگه تونستی پولتو جمع کنی بنویس گلم.الان عادی نوشتی؟خرداد مادران میخوای بنویسی؟

عزیزم متوجه منظورت نشدم...اشتباه تایپی داره...میشه دوباره بگی ممنونم.

اره ببخشید گلم میگم ازین ب بعد به همه ماشین میدن فقط قرعه کشی برای زمان تحویلش هست