عزیزم منم دقیقا برنامه شما رو دارم میخوام طرح بعدی دیگینیتی ثبت نام کنم، ولی خب واسه پولش رو همین ماشینی که الان نوشتم حساب کردم اگه خرداد باشه متاسفانه نمیتونم رو پولش حساب کنم البته نمیدونم اگه مثل این دفعه زمان پرداختش طول بکشه شاید بشه ، جسارتا شما هزینه اونو جداگانه دارین یا روی این ماشین حساب کردین ؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم منم دقیقا برنامه شما رو دارم میخوام طرح بعدی دیگینیتی ثبت نام کنم، ولی خب واسه پولش رو همین م ...
گلم من پولش امادس الان تازه بیشترم جورکردیم فک کردیم بیشتر میشه.چرا به خودت استرس میدی عزیزم دیگه ازین به بعد به همه ماشین میدن در سالم چندین بار ثبت نامه حتما ک نباید خرداد ثبت نام کنی هر سه ماه ی بار ثبت نامه.بزار مثلا شهریور یا اذر ثبت نام کن
انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.