2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301599 بازدید | 20348 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگرمیتونی خرداد دوباره بنویس.‌‌

اون موقع مسلما رقابت بیشتر میشه واسه این ماشین

اون موقع باید با اسم یکی دیگه بنویسیم 

دیگه همین هم زود بدن خدا رو شکر 🤩

از دست خودم ناراحت شدم دیشب که برای مال دنیا ینجوری حرص خوردم 

این مدلی نبودم من

به داده و نداده خدا شکر

تو این وضعیت مملکت اگه قرار باشه حرص بخوریم یه سره باید حرص بخوریم🥲

اون موقع مسلما رقابت بیشتر میشه واسه این ماشین اون موقع باید با اسم یکی دیگه بنویسیم  دیگه هم ...

اشکالی نداره ...این ذات آدمیه وقتی چیزی رودست نیاره یخورده حسرت میخوره....ولی گذراست...بگذریم...ایشاله مبارکت باشه...بری دور دور ...خوش بگذره بهت ..

گفتت تا اخر فروردین اعلام میشه فعلا از فکرش بیا بیرون اذیت نشی

وااای نگو خواهر...هی میام حواسموپرت کنم ولی نمیشه...ولی چه میشه کرد.‌.من کلاعجولم...این عادت بزرگم نمیدونم چرا ازسرم نمیفته؟😅😅😅

هایما اس پلاس به اسم اشنامون خودم انشاالله طرح مادران ماشین خارجی مینویسم خرداد.مادران تعدادشون کمه

عزیزم ماشینای بهمن موتور و مدیران خودرو( دیگتیتی و فیدیلیتی و ام وی ام و...)فقط به طرح مادران تعلق میگیره؟

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
عزیزم ماشینای بهمن موتور و مدیران خودرو( دیگتیتی و فیدیلیتی و ام وی ام و...)فقط به طرح مادران تعلق م ...

اونو نمیدونم گرم قبلا که قرعه کشی بود بله برای طرح مادرانم بود

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
یادته بهت گفتم دوستندارم ماشینمونو بفروشیم؟اگه افزایش زیادی می‌خورد مجبوربودیم بفروشیم ...دعات گرفت ...

اره گلم من یودم گفتم انشاالله از جایی که فکرشم نمیکنی جور میشه.خدایا شکر.انشاالله که باهاش فقط مسافرت و تفریح و شادی برین

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اون موقع مسلما رقابت بیشتر میشه واسه این ماشین اون موقع باید با اسم یکی دیگه بنویسیم  دیگه هم ...

دقیقا بخدا اصن بیخیال افرین خوب کاری میکنی.مهم سلامتیه که با هیچی بدست نمیاد خواهر

عزیزم نمیدونی نتایج کی اعلام میشه؟ 

نه والا گلم خودمم منتظرم بخدا.

2810