2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301475 بازدید | 20331 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طرح مادرانم سهمیه دارم گلم اما مال خودمو استفاده نکردم گذاشتم ماشین خارجی بنویسم گلم گفتم نسوزه ش ...

منم، کی برا مادران دوباره ثبت نام هست؟

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
آره عزیزم مبارک شما♥️

فدات همچنین مبارک شما و همه دوستان

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
انشالله عزیزم♥️ دم اون کسی هم که کدملیشو دراختیارت گذاشته گرم♥️♥️

خدا خیر بده بهش واقعا.عمه کوچیکم هستش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام ما دناپلاس توربو اتومات نوشتیم من یادمه تو اخرین قرعه کشی قیمت ۴۱۱ بود  خوندم که زیر ۲۹ ...

من سه ماهه قبل این جریانا ثبت نام کردم دراومد پولو ریختم و کاراشو کردم امروز زنگ زدن از نمایندگی که باید هشتو پونصد دیگه بدیم

طرح مادران فقط برای مادرایی هست ک ۱۴۰۰ به بعد فرزندشون متولد شده؟

مادرایی که از ۲۴ ابان ۱۴۰۰ به بعد فرزند دومشون دنیا اومده

ما هم همینطور ولی نفهمیدم این ثبت نام رو  کرونا گرفتم اون دوره  حیف و حیف

ببین عزیزم شاید من اگه بگم حتما حکمتی داشته فکر کنی دارم شعار میدم.

چون خودمم وقتی سری های آخر تو قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران اسمم درنیومد ناراحت شدم. تازه اصلا ماشینایی که عرضه میشد انتخاب من نبود. من همش دنبال ۲۰۷ اتومات بودم.

این سری متوجه شدم حکمتش اون برنده نشدنا این بوده که بتونم با کدملیم برا ماشین مورد علاقه ام شرکت کنم.

شمام مطمئن باش یه حکمتی داشته این بی خبری♥️

2810