2777
2789
عنوان

تاسیس خانه بازی

2865 بازدید | 12 پست

مامانای گل

یه خونه ویلایی هست شاید ۸۰ ۹۰ مترباشه دو تا خواب کوچیک داره  که باید دو سوم کرایه رو بدم

تو یه محله ی تقریبا پرجمعیت اما وسط محله نیست  ، ته اون خیابونه

که خانه بازی نداره

خوبیش اینه که مطمئنا بلند نمیشم از اونجا

یه سرمایه اولیه ای هم دارم

به نظرتون منطقیه خانه بازی تاسیس کنم؟

خودم هم نمیتونم اونجا وایسم و باید نیرو بگیرم

آره پول خوبی توش هست ، سعی کن کارگاه مادر و کودک هم راه بندازی با انواع کلاس های کودکان

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اطلاع دارین چقدر درامد داره وسرمایه چقدر لازم داره؟

درآمدش بستگی به منطقه ایی داره که میزنی ،،، ولی ضرر نداره . فقط سرمایه اولیه میخواد ، راستش مبلغش فکر کنم حدود ۱۰۰ تومن باید داشته باشی ، بازم بستگی به متراژ محیط داره . 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

سلام مامان های عزیز من خودم خانه بازی تاسیس کردم و خیلی پرسود و زود بازده است من دقیقا 6مهر پارسال تاسیس کردم و خیلی سریع سرمایه ای که گذاشته بودم برگشت و به سود رسید . من خودم از شرکت اقای استوار خرید کردم ایشون بهم مشاوره رایگان دادن و خیل خوب از صفر تا صد کار همراهیم کردن.
من شماره ایشون رو میزارم مامانا تا اگر میخواید یک مشاوره رایگان از ایشون بگیرید .
09352760138
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم.

درآمدش بستگی به منطقه ایی داره که میزنی ،،، ولی ضرر نداره . فقط سرمایه اولیه میخواد ، راستش مبلغش فک ...

یعنی برای گرفتن مجوز مدرک خاصی نمیخواد.به همه میدن.چه جوری باید اقدام کنیم.

سلام منم یه ماه پیش دقیقا همینجا دنبال اطلاعات خانه بازی بودم دقیقا به همین شماره هایی که گذاشتن زنگ زدم به درد نمیخوره چرا اطلاعات غلط به ادم میدین، بله مشاوره رایگان دارن اما ههزینه های فضایی جنسی که بیرون هزار تومنه 10 هزار تومن فاکتور میکنن تازه یه قرارداد بی نام و نشون و پرت جلوت میزارن نمیدونم نبری انقد انبار داری انقد فلان ...میریزن سرت و همش میگن ما معتبریم ما معتبریم همین بعد میان جنس هزار تومن بیرونو ده هزار تومن برات فاکتور میکنن ، به نظرم تویه اینترنت سرچ کنید و به همه ی شرکت ها زنگ بزنید و مشاوره بگیرید و قیمت اجناس دستتون باشه تو این گرونی فاکتور 300 میلیونی واست میبندن الکی اعتماد نکنید.