2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

خاله جون 

ما از دیده رفتیم نشه یه روزی از دلت بریم ...

ان شاالله همیشه هرجا هستی شاد و پیروز باشی به امید بازگشتی دوباره

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم نمیدونم کدومتون این پیام رو میبینید . خیلی حالم بد . قلبم درد میکنه و درگیرش هستم . شاید ناراحتتون کنم اما هر لحظه میگم اللن میمیرم . امروز صبح حالم بد شد و خییییلی برام جالب بود که بعد از خانواده ام یاد شما افتادم . با خودم گفتم ای کاش یک حلالیت گرفته بودم از بچه ها . پر حرفی نمیکنم به دعاهاتون خیلی اعتماد دارم . دعام کنید . 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
2805
سلام عزیزای دلم نمیدونم کدومتون این پیام رو میبینید . خیلی حالم بد . قلبم درد میکنه و درگیرش هستم . ...

سلام خاله جون

من یکسال خاموش اینجاروخوندم وچون نتونستم رژیم بگیرم ترجیح دادم چیری نگم

الان که پست شمارو دیدم نتونستم ننویسم.باتموم قلبم ارزوی سلامتی برات دارم عزیزم

😍😍😍🙇🙇🙇

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
سلام خاله جون من یکسال خاموش اینجاروخوندم وچون نتونستم رژیم بگیرم ترجیح دادم چیری نگم الان که پست ...

متشکرم بانوی جنوب عزیزم ... دلم به این دعاهاتون خوش باز هم متشکرم 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

سلام من همچنان درگیر قلبم هستم احتمال داره کارم به عمل بکشه 😢دلم خیلی گرفته . اشکهام بند نمیاد 

شمابایدماروحلال کنی.بابت تمام آموزشها وراهنماییات گردنمون حق داری. بحق پنج تن که

قلب مهربونت هیچ مشکلی نداشته باشه .

دست وپام یخ کرده نمیدونم چی بایدبگم 

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت

سلام خاله جون .خیلی ناراحت شدم الان فهمیدم .ان شاالله که چیزی نیست امیدوارم زود زود حالت خوب بشه .چیزی نباشه.عزیزم همیشه صبور بودی بازم صبوری کن.

ان شااله زود زود خوب شی بیای پیشمون

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

سلام خاله عزیز و‌خوبم.مهربونم.دوستت داریم بخدا.جاتون خیلی خالیه تو گروهمون.احتیاج داریم بهتون زیاد.امیدوارم مشکل قلبتون چیز خاصی نباشه و ان‌شاءالله که عمل نخاد.خداکنه به زودی بهبود پیدا کنید و برگردید گروهمون.جاتون خیلی خالیه

سلام عزیزای دلم نگران نباشید خیلی بهترم بدون شک به خاطر دعای شما تاثیر کرده . ببخشید تک به تک جواب نمیدم . فدای محبتتون بشم عمل فعلا کنسل شده و بهترم .

دوستتون دارم خییییییییلی ببخشید اگر ناراحتتون کردم اون پیام و فرستادم پشیمون شدم اما هر چقدر تلاش کردم پاک نشد نمیدونم داستانش چی بود 

به هر جهت باز هم عذر خواهی میکنم و خیلی دوستتون دارم . 

2810