2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

امشب چون یه ساعت پیاده روی توپی داشتم خوشحالمو دوس دارم همش حرف بزنم

خاله یکی از دلایل علاقم به تاپیک شما این بود که اوایل فهمیدم اصفهانی هستین

من از اصفهان و یه دوست نازنینم حس و خاطره خوبی دارم....

خیلی وقتا شمارو جای اون دوستم میدیدم

و به همون اندازه دوستتون دارم

خاله نازنین و بقیه دوستای عزیزم سلام

خاله جون من حقیقتش حسابی سرگرم تز و خدا بخواد دفاعم هستم و اینه که کم میام سایت ولی بیام هم اولین جایی که سر میزنم همین جاست. خدا رو شکر وزنم هم تقریباً ثابت مونده الان حول و حوش 56 هستم هرچند که نسبت به پارسال این موقع 2 کیلو چاقتر شدم ولی خب در کل راضی ام.

از این حرفا گذشته اینجا برای من که خیلی عزیز و خاصه و اصلا دلم نمی خواد روزی بیام سایت و ببینم این تاپیک تعطیل شده. 

ایشالله که اینجا دوباره مثل قدیم پر هیجان و پر رفت و آمد بشه و همه ما استفاده کنیم و انگیزه بگیریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راسی ساناز جون من بعد روز شمار فاطمه جون از روز شمارای شما خیلی انرژی میگرفتم و البته زمانی که شما اراده کردین به کم کردن نون منم همراه شما شروع کردم و هر بار میومدم سراغ مقدار نون مصرفیتون اوایل اصن فکر نمیکردم که بتونم مصرف نونمو کم کنم اما همین که شما بودین تو این هدف تونستم تا حدودی موفق بشم

برای افطارهم

یه بشقاب کوچیک فرنی در نظر دارم که قبلا ارد و شیرشو حساب کردم 150 کالری میشه با سه ملاقه سوپ سبزیجات که اینم با حساب وزن سبزیجات و مابقی هر ملاقه ای دست پررررررر 50 کالری داره پس 150 هم اینو در نظر دارم

میخوام دستور پخت سحریمو بگم شاید به درد کسی خورد

من خیلی اهل برنج نیسم اما مصرف نونم بالا بود که تا حدودی کم کردم و اما تمام سعیمو کردم تا روغنمو به حداقل برسونم

مثلا همین سحریمو بدون روغن درست کردم

سیبزمینیم کوچیک بود چن تکه کردم با یه گوجه درسته کنار ماهی تویه تابه ام چیدم اندازه سه قاشق آب داخلش ریختم درشو گذاشتم و روی شعله کم گذاشتم تا بخارپز شه حتی با روغن ماهی کمی سرخم میشه

امتحان کنین خوشمزه میشه

تازگیا ماهی همسری روهمینطوری درست میکنم بدون روغن

عززززززیززززم مامان متینی چقدرررر من رو شرمنده کردین . عزیزم من سر قولم هستم و تاپیک رو تعطیل نمیکنم خیلی خوشحالم خواننده های خاموش خوبی مثل شما داشتیم 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
2810