2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

سلام سلام صدتا سلام

تبریک آقاایمان 

فریماه جونم خوبی

سانی جون انشالله ب وزن دلخواهت میرسی 

بنده  بهانه تراش خوبی ام  فعلارژیم اهنتا انصافا توان پیاده روی توگرماای اینجا روندارم

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینروزا خیلی درگیر مشکلات هستم.اونم ناخواسته خودمم هیچکاره هستم.بی ماشینی هم مزید برعلت شده اما تو این جون کندن برا کاهش وزن شده یه امتیاز چون همش با دوچرخه میرم یا پیاده.ولی همه سعیم رو میکنم که حتی اگه نشه برم باشگاه توی خونه حلقه بزنم و یه چندتا حرکت انجام بدم.

سلام 

كالري هاي ديروز

ساقه طلايي ١٥٠

ابگوشت ٤٠٠

نان ٢٠٠

ماست ٥٠

نُون و كره ١٠٠

ماهي ١٠٠

نان ٢٠٠

ورزش٠

جمع١٢٠٠

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

سلام شبتون به خیر . سایت الان برای من باز شد . خیلی هم چک میکردم . شما چه شکلی اومدین پست گذاشتین     چقدر هم که این شکلکها زشتن   

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

چرا كسي نيس!!!!

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
2810