2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14015 بازدید | 10439 پست
سلام خاله جون خوبین
فعلا ورزش خاصی ندارم ، از ماه بعد ایشالا میرم باشگاه
غذاهم تا حدی رعایت میکنم
ازین ببعد باز با انرژی مضاعف با کمک شما
فعلا ورزش تو خونه میخوام شروع کنم ... امروز طناب زدم یکم
وزنمم کم شده حدود ٧٥ شدم

اوووووف خاله فکر کن ٨٩ بودم ، دلم میخواد ٦٨ بشم بعد دوباره هدف بعدیم ٦٠ با تلاش زیاد و اراده و خدا بخواد ایشالا و کمک شما و دوستان 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 خاله جدول چیشد ؟
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به سلنا خانم مبارک باشه عزیزم کسی اعلام وزن نکرده که جدول و عوض کنم گلم !! الان از شما رو تغییر دادم . ماشالا ۱۴/۷۰۰ کم کردی هزار آفرین
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
ممنون خاله عزیز و نازنینم خاله جونی منظورم مدل جدول بود که یه چن وقت پیش قرار بود مدل جدید درست بشه. فکر کردم شده ☺️
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
خاله جون و دوستیا من ناخنام جدیدا همش میشکنه و لإیه لإیه میشه قرص روی و أسید فولیک شنیدم خوبه بخورم درسته؟ چاق نمیکنه که ؟ البته میدونم باید اخر شب بخورم
ممنون خاله جون
سلاااااام عزیزای دلم خوبین فریماه جون چیزی بگو دلم برای صحبتات تنگ شده
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
20 فروردین صبحانه سیب 75 نصف ق مرباخوری خامه 15 نصف کف دست نان 18 عدس پخته 96 میان وعده خرما 2 تا 40 گز یدونه 100 میگیرم ناهار 6 ق غ پلو خورش قاطی 270 میان وعده پرتقال120 بادام زمینی 200 شام ماست گوسفند 120 معجون خرماو کنجد و نان344 جمعا 1398 38 تا اضافه خوردم که همه چی دست بالا گرفتم خلاصه الان توجیه کردم متوجه شدین خخخخ امروز استارت ورزش زدم خیلی خوشحالم 40 مین پیاده روی تند داشتم با هل دادن دوچرخه پسری رو هم هل دادم
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
خانم سلنا برای ناخناتون اگر اهل کاشت ناخن هستین و یا زیاد لاک استفاده میکنین بیخیال بشید بهتره چون کاشت ناخن خودش یکی از مهمترین عوامل...راستش به شخصه نظرم اینه که به جز کرم ضد آفتاب مابقی محصولات آرایشی که خانمها استفاده میکنن فقط نتیجه یک سری تبلیغات هست و برای گرفتن پولشون وگرنه هیچ ارزشی ندارن جز سو استفاده از میل به زیبایی خانمها.وگرنه هر ماده ای که قراره توی اونها باشه توی مواد غذایی میشه پیدا کرد.کل مشکل از نحوه تغذیه ناصحیح هست که باید یاد بگیریم...
سلاااااام صبح بهاریتون بخیر و شادی امروز وزن کشی هستش من امروز 66.700 بودم کاهش یک کیلویی رو به خودم تبریک میگم امروز پرم از حس خوب براتون دنیا دنیا حس خوب ارزو دارم آقا ایمان منم صرفا با نظر شما موافقم .ما داریم خودمونو قربانی سود و درامد بالای سازنده این محصولات میکنیم .با اینکه هممون اینو میدونیم بازم میل داریم استفاده کنیم .چه میشه کرد ذات خانم ها دنبال زیبایی هستش