2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14009 بازدید | 10439 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نارسیس جون و تینا جون خاله جون درست میگن الان دیگه نی نی ها شش ماهه شدن بیاین دیگه شروع کنین تا عید ا شا الله به وزن هدف و در اصل سلامتی و زیبایی برسین چون اگه این چربیها ماسید دیگه آب نمیشنا ان شا الله که حال نی نی ها خوب باشه،البته شما حق دارین شما بچه های اولتون هم کوچیک هستن و نیاز به مراقبت دارن
خدایاااااااا شکرت.همین و بس
روز هفدهم که افتضاح بودم املت سبزیجات 120 نون 150 سیب 100 ماهی150 سالاد و سبزیجات 100 شلغم 150 شیرینی نارگیلی200 باسلوق200 ساندویچ فلافل 500 نوشابه 200 1870 متاسفانه از عصر رفتیم بیرون و تا اخر شب مدام بدخوری داشتم.
این که دیروز روز خوبی بوده یا نه اهمیتی نداره ! امروز یه روز تازه است امروزتون قشنگ 🍓 @yavaashaki 🍀
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
هستی پست ها : 8064 عضویت:1392/9/23 1395/8/22 - 1:21 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل روز یازدهم نان 100 پنیر 60 گردو 30 چای و خرما 20 شکلات 30 پلو 750 ماهی 200 کباب 100 نسکافه 50 انگور 100 پیتزا دو برش 400 خرمالو 150 باقاله 100 ذرت 150 مجموعا:2250 _____________________________________ هستی جون عزیزم اول از همه قرار شد برای خوردنها ساعت بزاری تا معده ات نظم بگیره بعد قرار شد حتما برنامه داشته باشی و دقیقا طبق برنامه پیش بری الان برای مثال برنامه های فتانه جون رو نگاه کن دقیق همون چیزی که باید بخوره از شب قبل اماده شده و بسته بندی شده است خود به خود هم مغز هم ناخوداگاه و هم معده خودشون رو برای یک برنامه از پیش تعیین شده اماده کردن و کمترین بی برنامگی رو در پیش داره من فکر نمیکنم نیازی بود بعد از چای و خرما شما شکلات میخوردی یا فکر نمیکنم توی برنامه ات ۷۵۰ کالری توی برنامه ات به برنج اختصاص داده باشی یا واقعا بعد از خوردن پیتزا و نادیده گرفتن خرمالو ذرت و باقاله رو نباید میخوردی .... از امروز برنامه هات حتما باید ساعت داشته باشن . از کالری مجازت هم حتی پنجاه تا بالاتر نمیری ... نسبت به شناختی که ازت دارم اگر رهات کنم کم کم میرسی به نقطه ی قبلی .. لطفا خییییلی مصمم و با برنامه بیا جلو به قول نیکی جون تا عید چیزی نمونده .... کاری به وزنت ندارم مهم این که برنامه ات درست بشه این برنامه ات درست بشه هم کنکورت هم وزنت سر و سامان پیدا میکنند در مورد ورزش هم غش و ضعف بعد از ورزش طبیعیه چون بدن داره ریکاوری میشه هر هفته باید پنج دقیقه به ورزشت اضافه کنی این هفته باید سی و پنج دقیقه ورزش کنی
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
خاله دیروز ازمون آزمایشی داشتم سر جلسه خیلی ضعف داشتم یه شکلات خوردم ولی من واقعا ننوشتم که 750 تا برنج مجلزم بخورم ولی به خودم گفتم تا 2000کالری رو اشکال نداره بخورم.ولی قبول دارم خیلی بد بوده دیروز مرسی خاله که انقدر حواستون بهم هست
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
اصلا دروغ چرا برای دیروز هیچ برنامه ای ننوشتم فقط تو ذهنم اوردم!چون شب قبلش از استرس ازمون حالم بد بود گرفتم خوابیدم
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
2810