2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست
نبات جونم انشاءلله حال روشنا گلی خوب شده .. خدایا هیچ بچه ای مریض نشه اگر شد به لطفت و کرمت زود خوب بشه
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساناز یک بار دیگه هم فکر کنم گفتم در یک روز از یک نوع شیرینی بیشتر نباید استفاده کنی
الان هم مربا خوردی هم حلوا و خرما
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
خاله من مشکل نقطه ضعف برنجمو دارم هیچ راه حلی پیدا نکردم.تاوقتی نباشه درست نکنم اصلا نه هوس میکنم نه بهش فکر میکنم ولی وقتی هست به کم راضی نمیشم.اگه کم بخورم تا شب یا فردا فکرم درگیرشه.عصبی میشم.بداخلاق میشم و همش افسوس میخورم که چرا نخوردمش
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
نبات تنها راه حلش کم پختن اگر تا الان مثلا سه تا پیمانه میزاشتی الان دو تا بزار که زیاد نیاد ...
در طبیعت هیچ موجودی از روغن استفاده نمیکند غیر از انسان . تمام مواد غذایی موجود در طبیعت روغن دارد مثل کاهو اگر به دقت به برگهای کاهو نگاه کنید میبینید که چرب است بسیاری از گیاهان دیگر هم همینطورند پس با مصرف آنها چربی بدن تامین میشود و نیازی به مصرف اضافه چربی ها به صورت روغن نیست . #نام_شیمیایی روغن #اسید_چرب میباشد . با این نام میتوان پی برد که #روغنها بدن را #اسیدی میکنند که در نوشته های گذشته در این مورد توضیح دادم . در جای دیگر مطالعه کردم وقتی روغن مصرف میشود #گلبولهای_سفید بدن خاصیت تدافعیشان را از دست میدهند و این سلامت بدن انسان را به خطر می اندازد اگر شخصی سالم باشد بدن بی سلاح با حمله یک ویروس باکتری و....بیمار میشود اگر شخصی بیمار باشد بیماریش بدتر خواهد شد . //جالب است بدانید با مصرف زیاد دانه های روغنی حتی یک خام گیاهخوار میتواند بدنی اسیدی تر از یک گوشتخوار داشته باشد .// پس در مصرف روغنها و کره های گیاهی روغنها و کره های حیوانی و دانه های روغنی مثل پسته گردو فندق و... بسیار دقت کنید. 🌱
2810