2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست
شک ندارم مادر دلسوزی هستی اما واقعا به بچه هات رحم کن و کم کم به شکل نا محسوس شده در عرض یک سال روغنشون رو کم کن . روغن جناااایت به خانواده اس
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
افرین وااااااقعا قابل تحسین بود کم کردن نونت .. دیدی نون و کم کردی دو کیلو اومدی پایین !! شک ندارم راحت رو غن و نمک هم کم میکنی . من برای سه پیمانه برنج یک قاشق غذا خوری روغن میزنم اگر جایی بریم غذاش چرب باشه سریع حالمون بد میشه البته اگر بتونیم بخوریم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش,با شوهرم همش,سر غذاهای چرب مشکل داریم.یک وقتهایی هم پسرم میگه چرا چربه این غذا.ازبس غذای چرب و چیلی خوش,رنگ و خوشمزه میشه عادت شده.ولی انشاالله دارم رو خودم کار میکنم روغن و کم کنم.یا بعضی وقتها روغن زیتون میزنم به غذا
ساناز جون طبق تحقیقاتی که تا الان داشتم بدنمون به هییییچ عنوان به روغن نیاز نداره . چربی سبزیجاتی مثل کاهو برای بدن کافی هستن . حتی روغن زیتون هم خوب نیست . یکی از اساتید خگخ ده سال هیچ روغنی نمیخورده . جایی دعوت میشه و غذای خگخ با روغن زیتون براشون میارن به محض خوردن غذا حالشون بد میشه و با عرض معذرت بالا میارن .. حالا شما حساب کن بدنهای ما با این حجم روغن چی به سرش میاد
2810