2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست
گزارش روز دویست و نود نان۱۵۰ پنیر۶۰ گردو۳۰ مربای به۱۰۰ خیاروگوجه۱۰ کشک و بادمجون۲۰۰ سبزی۰ نان۷۰ نارنگی۶۰ گندم شادونه۵۰ همبرگر۲۰۰ سالاد یک بشقاب پر۰ پیاده روی و ورزش دو ساعت ونیم جمع کالری۹۳۰
خاله منم امروز خراب کردم....چشمم خورد به ماکارونی و برنامم فراموش کردم قرار گذاشته بودم یه لیوان بخوزم اما تا به خددم اومدم 3 لیوان خورده بودم!!! حس سنگینی بدی تا شب داشتم تا اینکه یه کم ورزش کردم و حالم بهتر شد اما خودم رو میبخشم بلاخره چن روزی بیشتر نیست که با برنامه جاو میرم و طبیعیه بدنم تمایل به برگشت داره اما من کم نمیارممم امشب برنامم دقیق مینویسم و بهش عمل میکنم.همش تقصیر خودم شد که دیشب تو برنامه نوشتن تنبلی کردم.... نقطه مثبت امروزم ورزش بود که با اینکه زمانش کم بود اما ضربان قلبم حسابی برد بالا و بعدش حالم خیلی خوب بود.قصد دارم فعلا همین نیم ساعت ادامه بدم انشالله تا یه کم وزنم کمتر بشه و ورزش کردن راحت تر بشه برام بعد بیشتر میکنم زمانشو
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کالری های امروز
نُون ١٥٠
کوکو سبزی ١٠٠
عسل ٢٠
ساقه طلایی ١٠٠
ابگوشت ٣٠٠
نان ١٥٠
لبو ١٠٠
کباب کوبیده ٤٠٠
نان ٢٠٠
سبزی خوردن .
ورزش .
جمع١٥٢٠
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
فاطمه جونم چرا انقدر خودت اذیت میکنی؟ببین من و تو وزنامون انقدرا تفاوت نداره اما تو چرا برای یه روز که 1700/800مبخوری انقدر سرزنش میکنی در حالی که حد مجازته؟درسته بعضی وقتا انتخاب غذاهات خوب نیست اما اینممکنه برای هممون پیش بیادد انقدر روش زوم نکن که ذهنت براش عادی بشه عزیزم تو واقعا زیاد نمیخوریییی من اگه هر زوز انقدر بخورم کلاهم میندازم هوا خخخخ باور کن اگه وزنت تکون نمیخورخ فقط بازتاب فکرته وگرنه با این میزان کالری باید وزن کم کنی یه توصیه خواهرانه هم دارم تا از رژیم سرد نشدی حتما برو متخصص رژیم بگیر
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
ساناز جون واقعا این ماکارونی با ما چی میکنه؟
من از شانسم جدیدا خیلی ماکارونی هام خوشمزه میشه و شوهرم عاشقشه....دیگه به خاطر دل اونم شده میپزم ولی تصمیم گرفتم دیگه پختم نخورم چون به قول خاله باید خودمو بیشتر از ماکارونیدوست داشته باشم
سلام خاله جون عصبانی ام چون یه روز تابع رژیم پیش میرم دوروز نه...چون پارسال این موقع میگفتم سال دیگه اواخر پاییز 70 کیلو شدم طبق معادلات ذهنیم همه چی خوب بود...یهو ریخت بهم همه چی نمیتونم خودمو جمع کنم چرا...دارم تمام سعیمو میکنم نشم اون ادم 125 کیلویی...حسرت به دلم مونده سالیان ساله که دورقمی شدنمو ببینم
سلام هستی نازنینم شاید کالریهام بالا نباشه ولی همش کربو پشت کربو ...ورزش پیاده روی هم که تعطیل کلا این خیلی بیشتر ازارم میده...باور کنید من ادم پرخور و تن پروری نیستم نمیدونم چرا اینجوری شدم
سلام صبح همگی به خیر..... گزارش سیزدهم(دیروز) شیروقند60 کیک60 شیرکاکاو75 نان175 کره عسل75 برنج800 مرغ250 چای و قند20 تخم مرغ نیمرو260 نان210 خرما30 نوشابه25 نوشابه25 شیرینی40 جمع کل:2100 پرخوری کردم خیلییییییییی..........عصبی بود.روشنا تب داشت مریض داری میکردم.امروز سعیمو میکنم جبران کنم
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
فاطمه جون راهکار خاله خیلی خوبه.سعی کن برای خودت از شب قبل برنامه بنویسی و مقدار کربوت رو کمتر کنی.برنامه خیلی خوبه تازه رو من که انقدر بی برنامه بودم داره خوب جواب میده حتمل امتحانش کن
من یک ورزشکارم 👦👧👨👩👱‍♀👱👴👵 با تمام محدودیتهایم اینکه ساعتهای تفریحمو ،باشگاهم اینکه خیلی از دوستامو از دست دادم بخاطر باشگاه رفتنم🙃 اینکه وقت استراحتم محدود شده به ٨ساعت خواب نه بیهوشی😎 اینکه در ماه ٤روز ،چیزی رو که دوست دارم می خورم و بعدش عذاب وجدان می گیرم😋 اینکه خیلی وقتها یادم میره چند شنبه ست ، چون همه ی روزهام مثل هم میشه😁 اینکه گاهی احساس تنهایی می کنم وقتی می بینم همه یه دوست خوب دارن اما من وقتشو ندارم حتی فکر کنم تنها نباشم😄 اینکه بعضی وقتها حس می کنم خسته شدم🙂 اما نمیدونم چرا پام به باشگاه که میرسه همه چی از یادم میره😎 همه محدودیتهام و اون لحظه ست که فکر می کنم من عاشقم عااااشق❤️ عاشق زندگیه دمبلیم اره من عاشق لحظه ی دیدارم عاشق وقتی که می خوام برم باشگاهو💪🏽💪🏽 سخت ورزش کنم👊🏼 ما خستگی ناپذیریم👏🏽👏🏽👏🏽
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
2810