2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
سلنا جون نبات جون فتانه جون انجام وظیفه شد اسمتون وارد جدول شد ببخشید اگر نظم نداره واقعا نی نی سایت یاری نکرد یک ساعت طول کشید همین رو وارد کردم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای امیر علی رژیم شوک زیاد داریم منتهی شما باید نسبت به شناخت بدنتون عمل کنید . در مورد تغذیه اتون هم اصلا اطلاعی ندارم که بخوام روش خاصی رو پیشنهاد کنم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سلام کالریهای مضخرفمو میزارم فقط محض دور تشدن از تاپیک و فضای رژیم والا خودم خوب میدونم گند زدم و میزنم...امروز خیلی با ملاحظه خوردم...دیشب شوهرم خیلی جدی گفت حیفه سختیهایی که کشیدی دوباره داری چاق میشی انگار... من هرچی فک کردم دیدم درست میگه...این روش من اصلا درست نیست
فاطمه من تا جایی که یادم یک فاطمه با اراده داشتیم با نفس خیلی خیر یک دل دریایی که فقط پنج کیلو تا دو رقمی شدنش فاصله داشت
این همه عصبانیت و ناراحتی هییییچ دلیلی نداره
خودت رو ببخش دوووست داشته باش ورزش کن و شرووووع کن
خییییلی راحت میتونی بشی ۱۵۰ کیلو اما راه این طرفی رو انتخاب کن با کمی امید بشو هفتاد کیلو
نان 120 پنیر 80 چای و قند 10 آلوچه 100 خرما20 انگور 50 ماکارونی 600 نسکافه و شکلات تلخ 70 انگور 100 سیب 100 ساندویج شامی 400 بیسکوییت 100 نارنگی 30 مجموعا:1780 ورزش...نیم ساعت
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
سلام خاله جونم با این همه انرژی مثبت عاشقتونمممم
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
2810