2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام از موقعی که خونه اومدم یه سیب=70 1 عدد خرمالو=80 5 ق باقالا قاتوق =200 به همراه مقداری نون=50 400 کالری باقیمونده رو خوردم و جمع کالریهام شده 1500 تا. وقتی یادداشت می کنیم خیلی بهتر دقیق تر می تنیم متوجه بد خوری- پر خوریهامون بشیم.
انسان هیچوقت خوشبخت نمیشه اگه برای خوشبختی دیگران قدمی بر نداره.
سلام سلام ممنون از همه دوستای خوبم و خاله عزیزم که تبریک گفتن
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
کالری های شنبه
قهوه و قند ١٠
نُون پنیر ٢٠٠
ساقه طلایی ١٠٠
پلو ٢٥٠
تن ماهی بدون روغن ٢٠٠
ماست ١٠٠
سبزی خوردن .
ساندویچ بندری ٣٠٠
دوغ ١٠٠ سیب زمینی بخارپز و شلغم ١٠٠
ورزش ٢ ساعت فیتنس
جمع ١٣٦٠
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
فتانه جون کاهشت مبارک عزیزم
روز ششم نان 100 پنیر 60 گردو 40 خرما 20 لبو 60 لوبیا پلو 500 سالاد با سس ماست و کمی سس کنجد 70 موز 100 نارنگی 30 ساقه طلایی 120 شیر و خرما 140 لبو 120 پلو 200 خرما و ارده 200 کتلت 100 مجموعا. 1860
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
خاله گلم خیلی ممنون که تجربیاتتون در اختیارم میزارید.من واقعا به تحربه هاتون احتیاج دارم ممنونمم فریماه جون فدات شم عزیزم ایشالله هر مشکلی هست حل بشه و حالت خوب بشه
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
امروز تا ظهر فقط برنامه نوشته بودم بعرش عصر تنبلی کردم و البتع ضعف بدی کردم این شد که از عصر زیاده روی کردم امروز دو تا تجربه به دست اوردم اینوه حتما برنلمه رو بنویسم و تنبلی نکنم.و دوم اینکه غیر واقعی برنامه نذارم.مثلا ناهار و صبحونه کم باشه عصر بدنم کم میاره و دیگه نمیفهمم چی دارم میخورم. ایشالله فردا بهتر غذا میخورم و تصمیم گرفتم نیم ساعت شده در حد رقص هم ورزش رو شروع کنم
سلام
کالری های امروز
تخم مرغ ابپز ٧٠
نان ٢ کف بربری ١٥٠
عسل ٢٠
ساقه طلایی ٢ تا ١٠٠
استانبولی ٣٠٠
ماست ١٠٠
سبزی خوردن ٠
شیر ١٠٠
کباب کوبیده ٤٠٠
نان ١٥٠
ماست ١٠٠
دوغ ٣٠
ورزش ١ ساعت پیاده روی
جمع ١٥٢٠
هستی منم همینطوریم.البته الان که تو گفتی ایراد خودمو فهمیدم.صبح صبحونه خیلی کم میذارم ناهارم همینطور بعد از ساعت 4تا وقت شام انقدر ضعف میکنم که همش دلم مواد قندی و نمکی میخواد و دیگه مغزم قفل میکنه
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
2810