2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
وووووووووووی نکن خواهر نکن با احساسات من بازی نکن دلم خواست پاشو بگیرم بکشمش تو خونه ...
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاله جون چی بگم که دارم دیونه میشم یک هفته ست که شدیدا توی رژیمه خونمون قرنطینه شده. دکترش کلی هممونو دعوا کرده. همه چی دوست داره. اما واقعا زیاد نمیخوره. مشکل این وراثت چاقی از من و خونوادمو داره. با شرایط مقدار خوراکیهاش فوق تخصص هم که چند تایی بردمش براش ناراحت بودن که نباید اینقدر تپل بشه.
انسان هیچوقت خوشبخت نمیشه اگه برای خوشبختی دیگران قدمی بر نداره.
دیروز صبح بلند شدم اول یک ساعت و نیم ورزش کردم . بعد یک ماگ بزرگ اب لیمو شیرین خورپم بعد یک جاروی مفصل زدم بعد تی زدم کل خونه رو چون همه یییییی فرشها رو جمع کردم به خاطر هاپو بعد بخار شور زدم ضد عفونی کردم بعد گرد گیری کردم و ناهار درست کردم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
فریماه جون باید تا جایی که راه داره فعالیتش رو زیاد کنید بعد هم غذای طبیعی بخوره . اگر سغی کنی مرتب با ابیموه طبیعی سیرش کنی وزنش میاد پایین
فریماه جون توی خونه نمیاد شاید گاهی وقتی با دخترم بازی میکنه بیاد در حد دویدن من متاسفانه خودم وسواس دارم ... و از همه بدتر به حضورش عادت کردم از بس مهربون هستن این سگها
2810